Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

7 ilon varasta

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

24 24,00 €

Info

Varo varasta! Sinulta ollaan viemässä ilo Herrassa!
Kpl:

Varo varasta! Sinulta ollaan viemässä ilo Herrassa!

Jumalan ihmisen ei tarvitse hävetä ilon kaipausta. Raamattu on selkosanainen: ilo on voima, joka Jumalalta saatuna muuttaa elämää. Ilo on Pyhän Hengen hedelmä. Yhtä lailla Raamattu paljastaa ilossa olevan erilaisuuksia, vaihtelevaisuuksia, asteita. ”Minun iloni on nyt tullut täydelliseksi” – kuka tämän sanoi? Jeesus! Mikä on sinun kokemuksesi ilosta?

JOYCE MEYER paljastaa varkaan vaanivan iloasi Herrassa. Hengen maailmasta operoivan varkaan seitsemän toimintaa elämäsi piirissä paljastuvat. Lihan teot, orjuuttava hengellinen lainalaisuus, yksinkertaisten asioiden mutkistaminen, liiallinen järkeily, anteeksiantamattomuus – nämä ja muut seikat ovat elämäniloasi uhkaavia voimia. Joyce ei kuitenkaan vain kirjoita varkaan teoista – saat tietää Jumalan vastatoimet, joilla varkaan teot hävitetään elämästäsi ja pääset omistamaan Raamatun lupauksen: ”Ylenpalttisesti on iloa sinun (Herra) kasvojesi edessä” (Psalmi 16:11).

”Anna minun auttaa sinua tunnistamaan se kaunis elämä, jonka Jumala on suunnitellut erityisesti sinua varten. Ilo Herrassa on sinun väkevyytesi.”

– Joyce Meyer

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789515853110
Kirjailija Meyer Joyce
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 206
Ilmestymisvuosi 2015
Sidonta sidottu