Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

7 sääntöä, joita jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin mahdollista

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

27 27,00 €

Info

Kirjassa tarkastellaan seitsemää muka-kristillistä sääntöä, joissa tosiasiassa on kysymys ihmisten keksinnöistä. Niitä jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin vain mahdollista.

Kpl:

Maailmassa on kahdenlaista hengellisyyttä. Toinen on väärää, toinen oikeaa. Toisen takana on vanha paha vihollinen, joka on lähettänyt maailmaan monenlaisia vääriä hengellisyyden muotoja. Toinen on todellista hengellisyyttä, joka löytyy vain uskosta ainoaan elävään ja todelliseen Jumalaan. Mutta kumpi on kumpi?

Kirjassa tarkastellaan seitsemää muka-kristillistä sääntöä. Usein niitä opetetaan kuin ne olisivat hengellisiä oppeja. Tosiasiassa kysymys on ihmisten keksinnöistä. Niitä jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin vain mahdollista.

Fisk osoittaa kuinka ihmisen ymmärrys, sydän, teot, järki, tunteet ja tietoisuus armosta ovat juuri niitä asioita, jotka Herramme on lunastanut. Vain Jeesuksen ylösnousemuksesta, siitä, että hän täytti lain, hänen evankeliuminsa ytimestä, Jumalan Sanasta löytyy hengellinen totuus.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789518887006
ISBN 978-951-888-700-6
Kirjailija Fisk Jonathan
Kustantaja Perussanoma Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 328
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 23
Formaatti 130 x 210 mm
Sidonta Nidottu, pehmytkantinen