Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Ajatuksena oranssi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

10 10,00 €

Info

Kirjan pohjalta voi syntyä aivan uudenlainen, ”oranssi” tapa toimia yhteistyössä seurakunnan ja kodin välillä, lastemme ja nuortemme hyväksi.
Kpl:
Kirjassa esitelty "oranssi ajattelutapa" yhdistää kaksi totuttua ajattelutapaa:  keltaisen tavan, eli että seurakunta on yksin vastuussa lasten ja nuorten hengellisestä kasvatuksesta, sekä punaisen tavan, eli että lasten vanhemmat yksin ovat vastuussa siitä.

Todellisuudessa molemmat ovat vastuussa. Siksi osapuolten tulisi toimia yhteistyössä, sopusoinnussa ja samoihin tavoitteisiin pyrkien. Tärkeää on, että olemme rehellisiä ja avoimia ja siten rakennamme luottamuksellisia suhteita lapsiimme ja nuoriimme. Meidän on suostuttava olemaan epätäydellisiä, jotta Kristuksen armo saa tulla lihaksi elämässämme ja keskinäisissä suhteissamme.

Kirja antaa käytännön vinkkejä ja malleja siitä, miten toteuttaa uutta ajattelutapaa. Kirjan pohjalta voi syntyä aivan uudenlainen, ”oranssi” tapa toimia yhteistyössä lastemme ja nuortemme hyväksi.

Valtit:
-Innostaa koteja ja seurakuntia toimimaan yhdessä lasten ja nuorten hyväksi
-Käytännöllinen ja kannustava
-Kirjassa lisävärinä oranssi

Kohderyhmät:
-Seurakuntatyöntekijät, papit, nuorisotyöntekijät
-Vanhemmat

Julkaisuvuosi: 2011
Formaatti: 190 x 210 mm
Kirjastoluokka: 38.1
Sidonta: G-nature

Asiakkaiden arvostelut

1 Nimike(ttä)

/ sivu
Upea kirja! Review by Jonas
Pistearvostelu
Tosi hyvää luettavaa kaikille kasvattajille. Kirja on melko sotkuisesti kirjoitettu, mutta sisältö on antoisaa. Isolta osalta kirjan sisältö on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöille, mutta se soveltuu hyvin myös vanhemmille ja opettajille. (Lähetetty 18.6.2018)

1 Nimike(ttä)

/ sivu

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524754620
ISBN 978-952-475-462-0
Kirjailija Reggie Joiner
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Sivumäärä 272
Kirjastoluokka 38.1
Ilmestymisvuosi 2010
Formaatti 190 x 210 mm