Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Anoppi ja miniä

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

24 24,00 €

Info

Vaikka anoppi ja miniä kulkevat kumpikin omaa tietään, toisinaan heidän tiensä kohtaavat ja he saavat kulkea yhtä matkaa. Matkalla on kompastuskivensä, haasteensa ja mahdollisuutensa.
Kpl:

On olemassa yksi aivan erityinen suhde, jossa kaksi naista rakastaa samaa miestä. Äidille tarjoutuu anopin, vaimolle miniän rooli. Molemmat naiset ovat vahvoja tekijöitä miehen elämässä, ja molemmat joutuvat opettelemaan luopumista ja vastaanottamista. Anoppi luopuu pojastaan mutta saa ottaa vastaan miniän. Miniä liittyy uuteen sukuun ja saa anopin. Rohkea sitoutuminen ei vie itsenäisyyttä, vaan tukee sitä.

Rakkaudesta samaan mieheen kaksi toisilleen vierasta naista asetetaan elämän näyttämölle rinnakkain. Sanat eivät heti osu kohdalleen, vaan tarvitaan harjoitusta ja kärsivällisyyttä. Vuorovaikutus paranee ajan kuluessa, rehellisyys ja aitous vievät rooleja eteenpäin.

Vaikka anoppi ja miniä kulkevat kumpikin omaa tietään, toisinaan heidän tiensä kohtaavat ja he saavat kulkea yhtä matkaa. Matkalla on kompastuskivensä, haasteensa ja mahdollisuutensa.

Kirja sisältää lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälleen.

Valtit:
Odotettu uusintapainos!
Arvostettu kirjoittaja
Vakavaa asiaa pilke silmäkulmassa

Kohderyhmät:
Hääparit ja tulevat anopit
Avioparityössä toimivat
Maija Nymanin kirjojen ja kirjoitusten ystävät

Luokitukset:
Avioliitto, parisuhde,vanhemmuus
Elämäntaito, sielunhoito

Julkaisuvuosi: 2012
Formaatti: 125 x 210 mm
Sivumäärä: 126 s.
Kirjastoluokka: 14.8
Sidonta: sid.

Maija Nyman on lohjalainen kirjailija ja toimittaja sekä miniä ja anoppi, kolmen aikuisen pojan äiti ja adoptiomummo. Hän on tullut tunnetuksi myös kolumnistina sekä erilaisten aviopari- ja ihmissuhdekurssien vetäjänä. Aiempaa tuotantoa: "Naisen salaiset kansiot", "Naisia kaivolla", "Salongissa", "Entä jos... elämä kypsyisi minussa" sekä yhdessä Hannu Nymanin kanssa "Amoria ja huumoria parisuhteeseen", "Ilta rakkaudelle" ja "Tahdon".

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524755344
ISBN 978-952-475-534-4
Kirjailija Maija Nyman
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Sivumäärä 126
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 14.8
Ilmestymisvuosi 2012
Formaatti 125 x 210 mm