Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Armo riittää - Hilja Aaltosen muistokirja

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

Kirja maalaa moniulotteisen kuvan Jumalan vaatimattomasta palvelijasta, joka on vaikuttanut tavattoman monien elämään. Kohtaamisia muistelevat muun muassa Nina Åström, Jorma Kuusinen ja Riku Rinne.
Kpl:

Ihmiset kysyvät toisinaan, ketkä ovat kristtyinä esikuviani ja rohkaisijoitani. Ovatko he pappeja, piispoja, oppinoita teologeja, viisaita maallikoita tai seurapuhujia? Ovatko tärkeimmät esikuvani näkyviä hyväntekijöitä vai lähipiirini arkisia kristittyjä? Ihailenko julkkiksia, jotka kertovat avoimesti uskostaan Jeesukseen? Vai nostanko korkeimmalle jalustalle muusikot, jotka hengellisillä lauluillaan välittävät evankeliumia yhä uusille sukupolville?

Kyllä, kaikissa näissä Jumalan palvelujoukoissa on ihmisiä, joita arvostan ja ihailen. He palvelevat omilla lahjoillaan, tiedoillaan ja taidoillaan. Saan heiltä elämääni eväitä ja rohkaisua, ja haluan oppiakin heiltä.

Mutta on vain yksi kristitty, jonka työhön ja sanomisen lahjaan samastun niin vahvasti, että voin sanoa: tavoittelen hänen kaltaisuuttaan. Hän on Hilja Aaltonen. Minulle hän on esikuva erityisesti kirjoittajana, tarinankertojana.

Tarinankertojalta edellytetään, että hän on hyvä tarinoiden kuuntelija. Hilja Aaltonen oli! Hän kuunteli herkällä mielellä ihmistä, joka hänelle avautui. Hän eläytyi lähimmäisen elämäntuntoihin ja jaksoi ottaa vastaan mitä raskaimmat taakat ja syvimmät pettymykset, joilla kohtalo oli ihmisparkaa särkenyt. Hän kuunteli lohduttaen ja armahtaen, ihmisen syntisyyden synkkiäkin vaikuttimia rakkaudella ymmärtäen.

-Heli Karhumäki

Sana-lehden päätoimittaja, toimitta ja seurapuhuja

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Ennakkotilaustuote (Toimitukset alkavat pvm) 26.6.2015
EAN 9789524757379
ISBN 978-952-475-737-9
Kirjailija Matti Niemelä
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 157
Ilmestymisvuosi 2015
Kirjastoluokka 99
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu + suojapaperi