Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Billy & Ruth Grahamin elämä - Yhteinen henkinen perintö

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Maailmankuulun evankelistan ja hänen uskollisimman tukijansa elämäntarina. Kiehtova kurkistus kulissien taakse, koskettava rakkauskertomus.
Kpl:

Kukaan ei ole saarnannut evankeliumia niin monille kuin evankelista Billy Graham. Mutta tämän poikkeuksellisen miehen takana oli yhtä poikkeuksellinen nainen. Ruth Grahamin rakkaus, tuki, rukoukset ja oma työpanos auttoivat Billy Grahamia tekemään väsymättä Jumalan valtakunnan työtä.

Kirjassa on lähes sata valokuvaa ja runsaasti aiemmin julkaisemattomia anekdootteja. Se esittelee valloittavan pariskunnan, joka on omistautunut avioliitolleen ja asialleen. Kirja paljastaa, mihin perustuivat usko ja rakkaus, jotka vaikuttivat ratkaisevasti tämän avioparin elämään, työhön ja henkiseen perintöön.

"Hanspeter tutki perhettäni satojen tuntien ajan. Hän otti talteen joka ikisen kirjan ja artikkelin, joka perheestäni oli kirjoitettu tai jonka perheeni oli kirjoittanut. Hän hankki kaiken tiedon, mitä hänen ulottuvillaan oli: kirjoja, lehtiä, kirjeitä ja artikkeleita, joita en ollut koskaan nähnytkään ja joita en tiennyt olevan olemassakaan. Hanspeter näytti tietävän minusta ja perheestäni enemmän kuin minä. Hanspeterin innostus ja hänen kuuliaisuutensa hänen toteuttaessaan tehtävää kutsua, jonka hän koki saaneensa Jumalalta on kannattanut. Tuloksena on tämä kirja."

Gigi Graham Hanspeter Nüesch on toiminut kolmekymmentä vuotta Campus Crusade for Christ International -järjestön Sveitsin-johtajana. Hän on Christliches Zeugnis -sanomalehden päätoimittaja. Nüesch on myös ollut aloitteellinen kristillisissä yhteistyöhankkeissa useissa maissa. Hän ja hänen Vreni-vaimonsa asuvat Sveitsissä.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756907
ISBN 978-952-475-690-7
Kirjailija Hanspeter Nüesch
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Merja Pitkänen ja Marja Sevón
Sivumäärä 384 s.
Ilmestymisvuosi 2014
Formaatti 150 x 225 mm
Sidonta sidottu