Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

David Wilkerson - Mies, joka uskoi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

Kertomus David Wilkersonista on mukaansatempaava. Siinä on surua, toivoa ja intoa, jotka haastavat lukijan suhtautumaan vakavasti Jumalan käskyyn rakastaa hänen "vähäisimpiä veljiään".

Kpl:

Saattaa olla, että hän säilyisi hengissä... mutta seuraisiko siitä mitään muuta hyvää?

David Wilkerson, laiha saarnaaja Pennsylvanian maaseudulta, meni 1950- ja 1960-luvuilla New Yorkin slummeihin ja voitti siellä monia huumeiden orjuudesta pelastuksen vapauteen. Seuraavan puolen vuosisadan aikana hän teki työtä sorrettujen, unohdettujen ja hyljeksittyjen parissa kaikkialla maailmassa.

Wilkerson uskoi, että Jumala voi - ja myös halusi - tehdä suuria asioita hylättyjen ja eksyneiden ihmisten parissa. Hän oli itsepintainen ja kieltäytyi antamasta periksi, vaikka ihmiset itse saattoivat tehdä niin. Hänellä oli myös yliluonnollinen kyky nähdä Kristus jokaisessa narkomaanissa ja jenginuoressa.

David Wilkerson toi lujan rakkauden ja evankeliumin yhdistelmän rikoksien piinaamaan kaupunkiin. Tästä kerrotaan hänen kirjoittamassaan kirjassa Risti ja linkkuveitsi. Nyt saat lukea loput tarinasta Davidin pojan Garyn kertomana. Kertomus David Wilkersonista on mukaansatempaava. Siinä on surua, toivoa ja intoa, joka haastaa lukijan suhtautumaan vakavasti Jumalan käskyyn rakastaa Hänen "vähäisimpiä veljiään."

David Wilkersonin sanoma luonnehtii hänen tehokasta ja kaiken muuttavaa työtään New Yorkin jengien parissa... Kun luet hänen ihmeellisestä elämästään, syttyköön sydämessäsi sama halu tuntea Kristus kaikessa täyteydessään. Franklin Graham, Billy Graham Evangelistic Associationin ja Samaritan's Purse -järjestön johtaja

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789527058039
ISBN 978-952-705-803-9
Kirjailija Gary Wilkerson
Kustantaja Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 330