Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Ei mitään hyvää minulle

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

Artturi sairastui anoreksiaan kymmenvuotiaana. Tämä on kertomus kärsimyksestä, taistelusta, sopeutumisesta ja selviytymisestä. Tämä on kertomus toivosta.
Kpl:

Artturi sairastui anoreksiaan ollessaan vasta kymmenvuotias. Hän on käynyt läpi järeimmän hoidon, mitä Suomessa annetaan. Tämä on kertomus kahdeksan vuoden matkasta äidin kokemana. Tämä on kertomus siitä, kun äiti ja lapsi tyystin varustautumattomina ja valmistautumattomina joutuvat nopeasti keskelle sairautta ja suurta kärsimystä.

Tämä on ennen kaikkea kertomus ehtymättömästä äidinrakkaudesta ja sen voimasta: kertomus kärsimyksestä, taistelusta, sopeutumisesta ja selviytymisestä. Kertomus toivosta.

"Kirja kertoo anoreksian kiduttavasta otteesta ja suloisesta viettelyksestä, joka imee sairastuneen yhä uudelleen pauloihinsa. Keskeisimpänä on kuitenkin äidin syvällinen kasvuprosessi. Tämä tarina näyttää, kuinka suuri myönteinen elämänvoima ihmisen sisällä asuu. Vaikeuksien keskellä voi päättää valita voimaa tuovan näkökulman, joka luo elämän pimeisiin sopukoihin helpottavaa valoaan."

Pia Charpentier Helsingin Syömishäiriökeskuksen toiminnanjohtaja Minna Ala-Heikkilä on journalisti ja päätoimittaja Nokialta.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757577
ISBN 978-952-475-757-7
Kirjailija Minna Ala-Heikkilä
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 208 s + 8 s kuvaliite
Ilmestymisvuosi 2015
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta nidottu