Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Elä, rakasta, johda

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

34 34,00 €

Info

Brian Houston on suuren seurakuntaverkoston johtaja, mutta se ei ole säästänyt häntä epäonnistumisilta. Tässä hyvin henkilökohtaisessa kirjassa hän näyttää tietä täyteen elämään, täydelliseen rakkauteen ja rohkeaan johtamiseen.
Kpl:

Brian Houston on suuren seurakuntaverkoston johtaja, mutta se ei ole säästänyt häntä epäonnistumisilta. Hän ei hehkuta kirjassaan omaa osaamistaan, vaan kertoo niin aurinkoisista päivistä, jolloin hän on saanut hämmästellä Jumalan armoa, kuin paikoitellen karun avoimesti ja kaunistelematta elämänsä syvistä laaksoista.Mutta kun on pimeää,Raamatun pohjalta nousevat oivallukset ovat sitäkin kirkkaampia.

Tässä hyvin henkilökohtaisessa kirjassa Brian Houston näyttää tietä täyteen elämään, täydelliseen rakkauteen ja rohkeaan johtamiseen. Esikuvaksi hän nostaa Jeesuksen. Oletpa sitten etsimässä kutsumustasi tai jo kaikin voimin toteuttamassa sitä, kirja auttaa löytämään oman polun ja jokaista varten räätälöidyt lahjat. Ja kun elämme Jeesuksen yhteydessä, ei ole epäilystäkään: paras on vielä tulossa!

Brian Houston toimii johtavana pastorina perustamassaan australialaisessa Hillsong Church -seurakunnassa ja johtaa Hillsong Music -yhtiötä, joka tunnetaan kautta maailman ylistysmusiikistaan. Hillsong-seurakuntia on perustettu ympäri maailman, ja niissä kokoontuu viikoittain yli 90 000 henkeä. Brian Houstonilta on julkaistu aiemmin suomeksi kirja Syntynyt näkyä varten (Päivä 2010).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757614
ISBN 978-952-475-761-4
Kirjailija Brian Houston
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Merja Pitkänen
Sivumäärä 272
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 1.painos
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu