Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Elämää tulvii - Major Big Band POYCD 364

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

Laulut kuvaavat kaipuuta Jumalan läheisyyteen, ja osa niistä johtaa vahvasti ylistykseen. Ne välittävät sanoman — sydämeltä sydämelle. Kaikki laulut ovat uusia.
Kpl:

Laulut kuvaavat kaipuuta Jumalan läheisyyteen, ja osa niistä johtaa vahvasti ylistykseen. Ne välittävät sanoman — sydämeltä sydämelle.
Kaikki äänitteen laulut ovat uusia. Ne on säveltänyt ja sanoittanut yhtyeen pianisti Ari-Pekka Niemelä (Apa). Apa on vaimonsa Erikan kanssa esittänyt joitakin näistä lauluista omassa TV7:lle tehdyssä sarjassaan "Uskosta totta". Lauluihin on tehty yhtyettä varten ainutlaatuiset puhallin- ja laulusovitukset.
Äänite on yleislinjaltaan "poppia", jossa on erilaisia sävyjä jazz-harmonioista ja lattarista leveäsointuiseen gospeliin sekä melodisiin, kuulaisiin balladeihin.

Major Big Band koostuu puhaltajista, komppiryhmästä ja laulukvintetistä. Yhtye on perustettu Helsingin vapaaseurakunnassa kolmekymmentä vuotta sitten; tämä äänite juhlistaa pyöreitä vuosia. Orkesterissa on noin viisitoista soittajaa, joista useimmat nuoria musiikin opiskelijoita tai harrastajia. Kapellimestarina toimii Ilkka Salmensaari.


Yhtye on vuosien varrella esiintynyt seurakuntien tilaisuuksien lisäksi muun muassa radio- ja televisiojumalanpalveluksissa, hyväntekeväisyyskonserteissa ja ostoskeskuksissa. Se on myös käynyt kiertueilla Norjassa, Ruotsissa, Unkarissa, Itävallassa ja Puolassa. Vuotuiseksi perinteeksi on muodostunut joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa.


Major Big Band on julkaissut kolme äänitettä: "Ensimmäinen joulu" (1993), "Kanna mut kotiin" (1996) ja "Kumbaijaa" (2001).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Artisti Major Big Band + Apa & Erika Niemelä
EAN 6419516002837
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Ilmestymisvuosi 2015