Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Elämisen arvoista

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

Näkyvätkö sinulle tärkeät asiat elämässäsi? Kirja ohjaa elämään omien arvojen mukaan, onpa elämäntilanne mikä tahansa. Paljon esimerkkejä tosielämästä!
Kpl:

”Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta elää niin että olisin ollut rehellinen itselleni, eikä sitä elämää, jota muut minulta odottivat.”

Unelmoi hetki. Mikä sinulle on tärkeää? Näkyvätkö sinulle tärkeät asiat elämässäsi? Mikä estää elämästä arvojesi mukaisesti?

Uskomme, että omien arvojen mukaisia tekoja voi tehdä aina, olipa ihmisen elämäntilanne millainen tahansa. Haastamme sinut kuuntelemaan ajatusten sijaan enemmän sydäntäsi. Omien arvojen löytäminen tekee elämästä elämisen arvoista ja auttaa elämään nykyhetkessä. Arvojen kautta opimme rakastamaan sekä itseämme että lähimmäisiämme.

Kirjoittajilla on pitkä kokemus kuntoutustyöstä: Susanna Sandhu toimii psykologina ja Tommi Koivu lääkärinä. He käyttävät kirjassaan paljon tarinoita ja esimerkkejä elävästä elämästä. Kirja on helppolukuinen ja käytännönläheinen, joten sen jaksaa ja ehtii lukea kiireen keskelläkin.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756976
ISBN 978-952-475-697-6
Kirjailija Tommi Koivu ja Susanna Sandhu
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 127
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 3.painos
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210
Sidonta sidottu