Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Elia Tisbeläinen

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Mikä toi Elia Tisbeläisen sydämeen rauhan pahimman edessä? Sen voit lukea tämän kirjan lehdiltä.
Kpl:

Valtakunta etsi 800-luvulla eKr. Pohjoisvaltio Israelissa taistelijaa, joka taistelisi Hengen miekalla jumalattomuutta vastaan. Enää ei tiedetty, mikä oli ero Herran ja Baalin välillä, oikea jumalanpalvelus oli muuttunut irvikuvakseen, eikä ollut ketään, joka olisi julistanut Jumalan kansalle oikeaa lain saarnaa. Jumalan valtakunnan tappio näytti olevan vain ajan kysymys.

Kuvaan ilmestyi Elia Tisbeläinen. Hän aloitti taistelunsa erikoisella rukouksella, pyytämällä kansalleen ilmastokatastrofia. Karmelin vuoren voimainmittelössä Elia kävi yksin 450 Baalin pappia vastaan. Vaakalaudalla oli isien usko: säilyisikö se vai häviäisikö lopullisesti. Tuon taistelun Elian Jumala voitti suvereenisti, mutta myöhemmin Elia joutui uusiin vaikeuksiin. Silloin hän sai Herralta vastauksen, jonka varassa hän jaksoi jatkaa taisteluaan Jumalan valtakunnan puolesta koko loppuelämänsä.

Toistasataa vuotta Elian poismenon jälkeen Israel joutui pakkosiirtolaisuuteen Assyriaan, mutta Elian saama vastaus oli yhä pätevä. Sama vastaus annetaan meillekin, jotka näemme isiemme kirkon hylkäävän silmiemme edessä raamatullisen uskon ja vaihtavan sen modernien baalien palvontaan. Mikä toi Elia Tisbeläisen sydämeen rauhan pahimman edessä? Sen voit lukea tämän kirjan lehdiltä.

Kovakantinen, lankasidottu, 130 x 210 mm

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Kirjailija Mailis Janatuinen
Kustantaja Perussanoma Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 220
Ilmestymisvuosi 2012
Kirjastoluokka 22
Sidonta sidottu