Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Erityisherkkä kristitty - Taakankantajan opas esirukoukseen

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

26 26,00 €

Info

Erityisherkkyys on luontainen ominaisuus eikä sairaus – erityisherkkä reagoi voimakkaammin kuin muut. Carol A. Brown tarttuu tähän ajankohtaiseen teemaan kristityn näkökulmasta. Brownin mukaan erityisherkkyys on Jumalan lahja, ja kirja auttaa erityisherkkiä ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin tätä lahjaa

Kpl:
Erityisherkkyys on luontainen ominaisuus eikä sairaus. Erityisherkkä reagoi voimakkaammin kuin muut. Carol A. Brown tarttuu tähän ajankohtaiseen teemaan kristityn näkökulmasta. Brownin mukaan erityisherkkyys on Jumalan lahja. Kirja auttaa erityisherkkiä ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin tätä lahjaa. Neurologinen, hengellinen ja tunne-elämää koskeva herkkyys tuottaa ihmiselle itselleen usein kipua. Samaan aikaan kun se mahdollistaa syvän yhteyden Jumalaan ja toisiin ihmisiin, se saa kyyristymään kivusta kaiken sen tuskan edessä, joka meitä ympäröi.
 
Erityisherkän ihmisen hermojärjestelmä on erilainen kuin muilla. Jumala on suunnitellut toiset herkiksi, jotta he voisivat tehdä työtä yhdessä Jeesuksen kanssa. Heidän joukossaan on henkilöitä, joilla on kyky saattaa ihmisiä sovintoon Jumalan ja itsensä kanssa sekä korjata rikkoutuneita ihmissuhteita. Tähän tarvitaan eläytyvää taakankantamista. Taakankantamisen dynamiikka toimii kaikissa ihmissuhteissa. Brown keskittyy kirjassaan avioparin keskinäiseen suhteeseen sekä vanhemman ja lapsen suhteeseen. Kirjan ihmissuhde-esimerkit ovat tosielämästä.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789525865387
ISBN 978-952-586-538-7
Kirjailija Carol A. Brown
Kustantaja TV7kustannus
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 267
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2. p.
Formaatti 155 x 227 mm
Sidonta Nidottu, pehmytkantinen