Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Tulevaisuuden puolesta - Sydänääniä Euroopasta

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

EU-parlamentaarikko Hannu Takkula kertoo kirjassaan avoimesti kristillisestä uskostaan ja siihen liittyvistä raamatullisista periaatteista, jotka ohjaavat hänen elämäänsä, kannanottojaan ja työtään niin yksityiselämässä kuin yhteisten asioiden hoidossakin.

Kpl:

Kirjassani käyn läpi ajankohtaisia kysymyksiä. Tarkastelukulma on kristityn parlamentaarikon näkökulma, jossa pohdin asioita ja ilmiöitä vakaumuksestani ja kutsumuksestani käsin. Toivon, että kirjoitukset avaavat uusia näkökulmia ja vahvistavat EU:hun liittyvää kansalaiskeskustelua esimerkiksi unionin kehityssuunnista, Israelin tilanteesta, uskonnonvapaudesta ja vainottujen kristittyjen asemasta." - Hannu Takkula.

”Pitkä poliittinen kokemus ei ole kovettanut Hannua ja saanut häntä unohtamaan arvojaan ja periaatteitaan. Hän on edelleen sama avoin, rehellinen ja lämmin sielu kuin työhön lähtiessään. Tämä on hyvin harvinainen tilanne. Politiikan foorumeilla on aivan liikaa teflontyyppejä. Hannun kanssa on helppoa tehdä työtä, kun voi olla varma siitä, että ketunnahkoja ei kainalosta löydy.”
-PIA-NOORA KAUPPI
Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja
Entinen Kokoomuksen europarlamentaarikko

"On ensiarvoisen tärkeää, että päättäjien joukossa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla on ihmisiä, jotka eivät ajelehdi virran mukana vaan pitävät kiinni siitä, mikä on totta ja oikeaa ja seisovat siksi suorina Israelin olemassaolon oikeuden ja turvallisuuden puolesta. He tuovat Raamatun lupauksen mukaan siunauksen myös omille kansoilleen."
-ULLA JÄRVILEHTO
Veteraanikansanedustaja (KD)

”Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen työskennellyt Hannu Takkulan kanssa valiokunnissa, joissa hän on osoittanut olevansa ammattitaitoinen, tehokas sekä sitoutunut parlamentin jäsen.”
-JERZY BUZEK
Puolan entinen pääministeri
Euroopan parlamentin puhemies 2009-2012

”Hannu Takkula on syvällinen ajattelija ja vankka periaatteen mies. Itse tunnen Hannun vuosien takaa myös luotettavana ystävänä, aitona ihmisenä ja samalla asioihin perehtyneenä, osaavana poliitikkona.”
-TAPIO KORJUS
Keihäänheiton olympiavoittaja
Kuortaneen urheiluopiston apulaisrehtori

"Hannu Takkulassa henkilöityy ikiaikainen käsitys, jonka mukaan politiikan korkein saavutus on luottamus. Hannu on luottamuksen ansainnut, ja toivon, että suomalaiset äänestäjät osoittavat sitä hänelle edelleen.”
-TUNNE KELAM
Euroopan parlamentin jäsen (Viro)

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789515852885
ISBN 978-951-585-288-5
Kirjailija Hannu Takkula
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla