Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Helvetin varjelluin salaisuus

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

22 22,00 €

Info

Löydä se ratkaiseva avain, jonka tarvitset avaamaan ei-uskovan sydämen.
Kpl:

David Wilkerson sanoi tästä kirjasta: Haluat soittaa tämän sanoman yhä uudelleen, kunnes ymmärrät sen!

Miten monta sielua olet voittanut Kristukselle? Miten monet vaeltavat edelleen Herran yhteydessä? Kaikki? Jotkut? Muutama?

Tosiasiat ovat seuraavat: Evankelioinnissa menestytään huonommin kuin koskaan ennen. Saamme aikaan enemmän luopioita kuin aidosti uskoon tulleita. Luopuvien määrä – suurista kokoussarjoista on 80-90 prosenttia.

Miksi niin monet ei-uskovat kääntyvät pois evankeliumin sanomasta? Eikö Raamattu kerro meille, miten johtaa syntisiä aitoon parannukseen? Jos niin on, mikä meiltä on jäänyt huomaamatta? Vastaus voi yllättää sinut. Saa selville, milloin, miksi ja miten vihollinen hautasi tärkeän avaimen, joka tarvitaan ei-uskovan sydämen avaamiseen. Ray Comfort poikkeaa nyt rohkeasti nykyaikaisista tavoista ja kutsuu palaamaan raamatulliseen evankeliointiin.

Jos koet turhautumista evankelioidessasi kadotettuja sieluja, katumattomia syntisiä ja ”langenneita” uskovia, voit lakata etsimästä. Tämä radikaali lähestymistapa voi olla se puuttuva ulottuvuus, jota tarvitaan sukupolvemme voittamiseksi Kristukselle.

Tee elämäsi jokaisesta hetkestä merkityksellinen jumalan valtakunnan hyväksi!!

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789525866544
ISBN 978-952-586-654-4
Kirjailija Ray Comfort
Kustantaja Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus
Kääntäjä ei saatavilla
Sidonta nidottu