Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Hiljaisia hetkiä Jeesuksen maassa

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

52 viikkoa juutalaisen rabbin johdolla. Tällaista vuosihartauskirjaa ei ole toista!
Kpl:

"Tunnustan.  Tässä kirjassa pyrin kuromaan umpeen kaksi tuhatta vuotta juutalaisten ja kristittyjen kesken katkenneina olleita suhteita. Pyydän, anna minulle 365 päivää elämästäsi. Jokapäiväinen hartauselämäsi syvenee Israelin Jumalan ja Hänen maansa, kansansa ja uskonnon avautuessa rikkaudeksesi. Ymmärrät Jeesuksen opetusten ytimet."  Rabbi Yechiel Eckstein

Yechiel Eckstein perusti ja johtaa kansainvälistä kristittyjen ja juutalaisten ystävyysliikettä.  Kolmen vuosikymmenen aikana hän on kerännyt ja käyttänyt yli puoli miljardia euroa hyväntekeväisyyteen suurimpien kohteitten ollessa entisen Neuvostoliiton juutalaisten exodus Israeliin ja Jumalan maassa elävien köyhien ja sairaitten kokonaisvaltainen hengen, sielun ja kehon tarpeitten täyttäminen. Hänellä on kaksi intohimoa: johdattaa oma kansansa elävään yhteyteen Israelin Pyhän kanssa - ja osoittaa kristityille veljesrakkaudessa mitä tiedon ja uskon aarteita näiltä puuttuu niin pitkään kun ovet Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin uskon kokemuksiin pidetään suljettuina.  - Tämän kotihartausopas tuo jotakin täysin uutta ja siunaustäyteistä elämääsi.

"Älä sulje ovea! Astu sisälle elämäsi seuraaviin 365 päivään, joista jokaisena uskosi uudistuu ja vahvistuu löytäessäsi sadoittain kristillisen tunnustuksesi juutalaisia juuritotuuksia - samoja, joita Nasaretin Jeesus opiskeli."

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 978-951-585-325-7
Kirjailija Rabbi Yechiel Eckstein & Tri Tremper Longman III
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 420
Ilmestymisvuosi 2017
Sidonta nidottu