Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Hyvää mieltä ja tunnetaitoja

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

39 39,00 €

Info

Monipuolinen työkalupakki jokaiselle, joka haluaa kehittää tunnetaitojaan ja vahvistaa itsetuntoaan. Helppotajuinen teksti auttaa ymmärtämään monimutkaisia psykologisia ja psykofyysisiä ilmiöitä, kuten itsetuntoa, tunteita ja tunteiden käsittelyä. Kirjassa on myös helppoja harjoituksia, joiden avulla kutakin aihepiiriä voi tutkia, harjoitella ja vahvistaa.

Kuvitus ja osa tekstistä Asta Lehtimäki, valokuvat Lasse Niskala, musiikki muistitikulla Jussi Pyysalo.

Kpl:

Hyvää mieltä & tunnetaitoja on monipuolinen työkalupakki jokaiselle, joka haluaa kehittää tunnetaitojaan ja vahvistaa itsetuntoaan.

Helppotajuinen teksti auttaa ymmärtämään monimutkaista psykologisia ja psykofyysisiä ilmiöitä, kuten itsetuntoa, tunteita ja tunteiden käsittelyä. Kirjassa on myös helppoja harjoituksia, joiden avulla kutakin aihepiiriä voi tutkia, harjoitella ja vahvistaa.

Valokuvakortit auttavat tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteita, muistitikulla on ääneen luettuja rentoutus- ja tunnetaitoharjoituksia sekä niihin liittyvää musiikkia ja kuvitusta.

Päivi Niemi on terapeutti, psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinnon suorittanut kouluttaja ja työnohjaaja, joka on toiminut monimuotoisessa ihmissuhdetyössä. Hänen luentonsa itsetunnosta, tunteista ja elämänhallinnasta ovat tavoittaneet kymmeniätuhansia kuulijoita. Päivä Niemeltä on aiemmin julkaistu Päivän kustantamina kirjat Stooreja varjojen maasta (2003), Itsetunnon rakennuspalikoita (2008) ja Resuinen ja rikas (2013).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756747
ISBN 978-952-475-674-7
Kirjailija Päivi Niemi
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 224 s.
Ilmestymisvuosi 2014
Formaatti 200 x 210 mm
Sidonta sidottu