Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

Seija Taivainen kuvaa myös sitä, mitä löytöjä hän omalla itsetuntemusmatkallaan on tehnyt. Kaiken pohjana on kristillinen maailmankuva.
Kpl:

Vuonna 2011 Päivä julkaisi Seija Taivaisen kirjan Mistä on hyvät tyypit tehty? Kirja avasi polkuja ihmisenä kasvamiseen ja sisäisen tasapainon löytämiseen. Itsetuntemus avaa tietä muutokseen yksilön tasolla ja siten myös yhteisöissä. Kirjassa esiteltiin ikivanha malli, jonka avulla voi lisätä itsetuntemustaan ja oppia ymmärtämään toisia. Enneagrammi sisältää yhdeksän persoonallisuustyyppiä, yhdeksän tapaa nähdä maailma.

Tässä uudessa kirjassa kerrataan edellisessä kirjassa olleen itsetuntemustyövälineen käyttö ja syvennetään antia kuvaamalla 27 erilaista vaistomuunnelmaa sekä pohtimalla niiden merkitystä sekä parisuhteessa että muissa ihmissuhteissa. Ydinajatuksena on, että vaistoihimme, hermostoomme ja kehoomme kätkeytyy Jumalan antamana elämänilo ja -voima.

Seija Taivainen kuvaa myös sitä, mitä löytöjä hän omalla itsetuntemusmatkallaan on tehnyt. Kaiken pohjana on kristillinen maailmankuva.

Seija Taivainen toimii työyhteisökouluttajana ja työnohjaajana sekä itsetuntemus- ja parisuhdekouluttajana. Hän on valmistunut enneagrammiohjaajaksi Yhdysvalloissa vuonna 2001. Häneltä on ilmestynyt Päivän kustantamana kirja Mistä on hyvät tyypit tehty? (2011).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756235
ISBN 978-952-475-623-5
Kirjailija Seija Taivainen
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 192
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 17.3
Ilmestymisvuosi 2014