Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Ilon aika 2015, 5 kpl

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

3 3,00 €

Info

Uuden Tien evankelioiva lehti
Kpl:

Vuoden 2015–2016 Ilon Ajan päähaastattelussa on menestynyt salibandyvalmentaja Tommy Koponen. Hän on johdattanut joukkueensa Seinäjoen Peliveljet jo kolmeen Suomen mestaruuteen. Viimeisin niistä saavutettiin viime keväänä. Koponen kertoo raikkaasti työstään, uskostaan ja niiden yhdistämisestä.

Yksi lehden teemoista on ”heräsin etsimään Jumalaa”. Erilaiset ihmiset kertovat, millaisten vaiheiden jälkeen heistä tuli Jeesuksen seuraajia.

Lehdessä on aukeama toimittaja Heikki Kauhasesta, kantasuomalaisesta miehestä, joka on ensin kääntynyt muslimiksi ja sitten kristityksi. Tässä harvinaislaatuisessa tarinassa Kauhanen iloitsee siitä, että nykyään hänen rukouksiinsa vastaa elävä Jumala.

Yhdessä koskettavimmista jutuista kerrotaan Seija Järvenpäästä, viime vuonna Afganistanissa murhatusta Kansanlähetyksen avustustyöntekijästä. Hän antoi esimerkin epäitsekkäästä elämänasenteesta ja uhrautuvasta rakkaudesta.

Takasivulla haastattelussa neljän lapsen äiti Minna Kamppinen. Hän kertoo rehellisesti perheen arjesta, jota varjostavat lasten ja vanhempien monenlaiset sairaudet. Vaikeuksien keskellä he turvautuvat Jumalaan ja luottavat rukouksen voimaan.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie