Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Taivaan rajalla

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

35 35,00 €

Info

Nämä jännittävät matkakuvaukset saattavat muuttaa näkemyksesi tulevasta elämästä ja vaikuttaa elämäntapaasi jo nyt.
Kpl:

Mahdollisuus kuolemanjälkeisestä elämästä kiinnostaa.
John Burke on tutkinut kymmenien vuosien ajan kertomuksia, joissa on käyty lähellä kuolemaa ja palattu kertomaan sekä taivaallisista että helvetillisistä kokemuksista

Burke vertaa yli sataa kuvausta kuolemanrajakokemuksista siihen, miten Raamattu vastaa kiinnostavimpiin kysymyksiimme tuonpuoleisesti:

• Olenko edelleen oma itseni?
• Näenkö ystäviäni ja rakkaitani?
• Miltä taivaassa näyttää?
• Millainen Jumala on?
• Mitä teemme ikuisesti?
• Entä lapset ja lemmikit?

Lukuisten ihmisten yhteneväiset kokemukset piirtävät valloittavaa kuvaa Raamatun lupaamasta taivaasta. Kertojina on lääkäreitä, yliopiston professoreita, pankinjohtajia, ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja kulttuureista jopa sokeita. Nämä jännittävät matkakuvaukset saattavat muuttaa näkemyksesi tulevasta elämästä ja vaikuttaa elämäntapaasi jo nyt. Taivas on vielä ihmeellisempi asia kuin olet osannut kuvitellakaan.

John Burke on Gateway Church -seurakunnan pastori. Hän asuu perheineen Austinissa, Teksasissa. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi kirjat Täydelliset älkööt vaivautuko (Päivä 2009), Mielen muutos (Päivä 2012) ja Mutaa ja mestariteos (Päivä 2013).

Asiakkaiden arvostelut

2 Nimike(ttä)

/ sivu
Mahtava Review by Tinnih
Pistearvostelu
Pitkästä aikaa niin mukaansa tempaava kirja että oksat pois! (Lähetetty 20.2.2017)
Kirja, joka jokaisen tulisi lukea Review by Anna-Liisa
Pistearvostelu
Päivä Oy:n on juuri julkaissut John Burken kirjoittaman kirjan Taivaan rajalla, jonka alkuperäinen nimi on Imagine Heaven. Olen lukenut sen vain englanniksi, mutta haluan mainostaa sitä jo nyt, kun sain tietää, että se on käännettu suomeksi. Kirja kertoo useiden kuolemanrajakokemuksen (NDE = near death experience) omaavien ihmisten kertomuksia siitä, mitä he kokivat ja näkivät taivasmatkansa aikana. Taivaan ihanuus, Jumalan armo ja rakkaus sekä Jeesuksen sovitustyön merkitys vahvistuu kirjaa lukiessa, mutta samoin myös toinen, synkkä ja kauhistuttava todellisuus - kadotus, josta mieluummin vaietaan. Kirja sisältää monia koskettavia kuvauksia taivaan todellisuudesta, kuten seuraava kuvaus Jeesuksen silmistä osoittaa: "Kun katsoin Jeesuksen silmiin näin, että ne olivat kuin tulen liekit, joissa värit vaihtuivat punaiseksi, oranssiksi, siniseksi ja moniksi muiksi väreiksi... Koin, että hänen silmänsä olivat syvät ja täynnä elämää. Olisin voinut uppoutua hänen silmiinsä, enkä koskaan haluta sieltä pois. Hänen silmissään näin rakkauden jokaista Jumalan luomaa ihmistä ja luotua kohtaan." Haastatellut näkivät myös ihanan paratiisimaisen kauneuden, jossa lapset je eläimet leikkivät yhdessä ja iloitsivat, kuten Raamatussa kerrotaan ja paljon muuta. He kuulivat kaikkialla ihanaa musiikkia. He näkivät valtavat joukot ihmisiä ja enkeleitä ylistämässä Jumalaa. Ihana taivas odottaa meitä. Tätä kirjaa tarvitaan. Se innostaa meitä kilvoittelemaan taivastiellä, ettemme vain jäisi matkalle ja joutuisi katumaan iankaikkisesti. (Lähetetty 16.2.2017)

2 Nimike(ttä)

/ sivu

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524758178
ISBN 978-952-475-817-8
Kirjailija Burke John
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Toivola Annalena
Sivumäärä 362
Ilmestymisvuosi 2017
Painos 2. p.
Kirjastoluokka 23.1
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu