Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Ipanakerä (sis. cd) POYCD 316

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

26 26,00 €

Info

"Ipanakerästä" purkautuu hauskoja hetkiä ja yhteisiä oivalluksia koteihin, päiväkoteihin ja -kerhoihin. Kirjassa on 127 runoa ja 30 laulua, joten kerimistä riittää!
Kpl:

"Ipanakerä" pyörii lapsen askelin arjessa ja juhlassa. Runoissa on elämän koko kirjo: ystävyys, ilo, uskaltaminen ja oppiminen mutta myös jännitys ja pelko. Ennen kaikkea nautitaan kaikin aistein luonnon ihmeellisestä aarreaitasta!

Valloittavat runot ovat syntyneet Sirpa Sironen-Hännisen havainnoista työssään lastenhoitajana. Runoilijan kynää ovat siivittäneet lasten ajatukset, työn tarpeet ja sen herättämät pohdinnot sekä sanoilla leikkimisen ilo.

Lauluntekijä, trubaduuri Jukka Salminen on vuosien mittaan säveltänyt Sirpan runoja, ja niitä on julkaistu äänitteillä ja laulukirjoissa. Kolmekymmentä niistä on valittu tähän kirjaan: sävelletyt runot ovat nuotinnettuina runojen lomassa. Niitä voi kuunnella myös laulettuina äänitteellä, joka on kirjan lopussa!

"Ipanakerästä" purkautuu hauskoja hetkiä ja yhteisiä oivalluksia koteihin, päiväkoteihin ja -kerhoihin. Kirjassa on 127 runoa ja 30 laulua, joten kerimistä riittää!
 
Evijärvellä syntynyt lastenhoitaja Sirpa Sironen-Hänninen työskentelee päiväkodissa. Vuonna 2011 hän sai tasavallan presidentin myöntämän mitalin tunnustuksena työstään Tammelan varhaiskasvatuksen eri palveluissa. Hiljaisuus ja luonto ovat hänelle tärkeitä voiman ja luovuuden lähteitä. Yhteistyönä Jukka Salmisen kanssa on syntynyt kymmeniä lastenlauluja. Niitä on julkaistu laulukirjoissa ja äänitteillä.

Hämeenlinnalainen lauluntekijä Jukka Salminen tunnetaan kautta Suomen paitsi lauluistaan, myös vierailuistaan kouluissa ja seurakunnissa. Vuonna 2002 hän voitti Salon "Vuoden lastenlaulukilpailun" sävelmällään "Kirje kuulle". Vuonna 2009 Kirkkohallitus palkitsi Salmisen hänen elämäntyöstään lauluntekijänä. Häneltä on ilmestynyt kunnioitettava määrä äänitteitä, nuottikirjoja ja musiikkinäytelmiä.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524754972
ISBN 978-952-475-497-2
Kirjailija Sirpa Sironen-Hänninen, Jukka Salminen
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 160
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka L84
Ilmestymisvuosi 2011
Formaatti 169 x 250 mm