Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Islam Raamatun valossa

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

35 35,00 €

Info

Martti Ahvenainen käsittelee islamin syntyä, leviämistä ja tärkeimpiä oppeja muslimien omiin kirjoituksiin perustuen. Teos antaa eväitä islamin ymmärtämiseen ja muslimien kohtaamiseen sekä auttaa ymmärtämään kristinuskon ja Raamatun luotettavuutta

Kpl:

Muslimien määrä kasvaa Suomessa, ja islam on noussut keskustelun aiheeksi. Tietämys siitä rajoittuu kuitenkin yleensä median uutisiin ääri-islamistien iskuista, ja keskustelua islamin epäkohdista vältetään. Vain harvat ovat tutustuneet siihen, mitä Koraani ja muut islamin lähteet todella opettavat.

Martti Ahvenainen käsittelee islamin syntyä, leviämistä ja tärkeimpiä oppeja muslimien omiin kirjoituksiin perustuen. Niistä löytyy aineistoa, jota voi olla vaikea uskoa islamiin kuuluvaksi. Ahvenainen vertaa islamin sanomaa Raamatun sanomaan ja ottaa kantaa moniin islamin väitteisiin. Teos antaa eväitä islamin ymmärtämiseen ja muslimien kohtaamiseen sekä auttaa ymmärtämään kristinuskon ja Raamatun luotettavuutta. Laajasta tietomäärästään huolimatta se on kirjoitettu tavallista lukijaa ajatellen. Ahvenainen tekee työtä Suomessa asuvien muslimien parissa ja toimii islamilaisuuden asiantuntijana helluntaiseurakunnissa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789522520456
ISBN 978-952-252-045-6
Kirjailija Martti Ahvenainen
Kustantaja Aikamedia Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 476
Ilmestymisvuosi 2015
Kirjastoluokka 29.7
Formaatti 140 x 210
Sidonta sidottu