Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Jaakobin paini

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

19 19,00 €

Info

Vanhan testamentin Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme.
Kpl:
Vanhan testamentin Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden.
Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa salaperäisen voimamiehen, kaikkien aikojen hallitsevan mestarin.

Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme. Kirja kertoo miehestä, joka halusi kaiken keinolla millä hyvänsä. Kirja kertoo myös muutoksesta. Jumalan käsissä ahdinko voi muuttua siunaukseksi. Ottajasta tulee antaja, pakenija muuttuu kohtaajaksi.
Sama Jumala, joka muutti Jaakobin painolastit arvokuljetukseksi, vaikuttaa meidänkin maailmassamme.

"Vanha tuttu tarina elää kirjassa riemastuttavan nykyaikaisena. Armollisuus, uskoa rakentava henki ja yllättävät oivallukset vahvistavat jokaista lukijaa. Siksi suosittelen tätä kirjaa!"
Ilkka Puhakka
Evankelista

"Tämä ei ole vain Jaakobin elämäkerta vaan paljon enemmän. Täynnä ajateltavaa ja ideoita — jopa laulun aiheiksi asti! Hieno kirja, jota uskallan suositella lämpimästi  jokaiselle."
Pekka Simojoki
Lauluntekijä, muusikko

"Jännittävä kertomus yhden miehen vaiheista rohkaisee luottamaan Jumalan suunnitelmaan, joka on niin suuri, että jopa ihmisen oma valinta mahtuu sen sisään. Suosittelen!"
Kristian Vilkman
Pastori, diakoniasihteeri, ViaDia ry:n toiminnanjohtaja

Timo Saarinen on toiminut pastorina vuodesta 1997 alkaen, ensin Forssassa ja sen jälkeen Ylöjärven seurakunnassa eri tehtävissä. Vuosina 2006–2009 hän työskenteli siirtolaispappina Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa.

Valtit:
Kotimaisen kertojan nasevasti kirjoittama seikkailukertomus
Aikamatka Raamatun maailmaan, tutkimusmatka ihmisen sisimpään

Kohderyhmät:
Nuoret ja aikuiset
Raamatun henkilöistä kiinnostuneet
Ihmiskohtaloista ja elämäntarinoista kiinnostuneet

Luokitukset:
Kirjat»Elämäntaito, sielunhoito

Formaatti: 134 x 210 mm
Kirjastoluokka: 17.3
Sidonta: Nid.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756037
ISBN 978-952-475-603-7
Kirjailija Timo Saarinen
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Sivumäärä 112
Sidonta nidottu