Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Japani yllättää yhä uudelleen, sid.

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

10,00 € 14,90 €

Info

Mitä tapahtuu japanilaiselle, kun hän törmää kristinuskoon? Lähetystyöntekijä Seppo Vänskä kertoo lämpimästi ja huumorilla välähdyksiä kahdestakymmenestä vuodesta yllätysten maassa.
Kpl:
Mitä tapahtuu suomalaiselle lähetystyöntekijälle, kun hän törmää japanilaiseen kulttuuriin? Entä mitä japanilaiselle, kun hän törmää kristinuskoon?

"Siinä olimme elämän mysteerin keskellä, eri tavalla uskovina, eri kansoihin kuuluvina, kuitenkin saman ihmiskunnan jäseninä. Onneksi kaikkivaltias Jumala ei ole sidottu lähetin heikkouteen tai osaamattomuuteen."

Lähetystyöntekijä Seppo Vänskä kertoo lämpimästi ja huumorilla välähdyksiä kahdestakymmenestä vuodesta yllätysten maassa. Vänskä marssittaa kirjassaan eriin myös koko jouko kulttuurivaikuttajia ja politiikan tekijöitä vuosien varrelta, sillä Japanissa sattuu ja tapahtuu.

Tarinoiden tuoksinassa selviää mm.
- Miten japanilaiset saatiin innostumaan Fazerin sinisestä?
- Miksi arkkipiispa saapui Japaniin?
- Miten henkiin jäänyt kamikazelentäjä löysi elämälleen tarkoituksen?

Seppo Vänskän kirja on elävä kuvaus lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta lähetyskentältä, jota voidaan pitää yhtenä vaikeimmista. Vänskän kirja ei peittele työsttä kohdattuja vastoinkäymisiä, mutta jättää silti päällimmäiseksi rohkaisun ja toivon näköaloja. Kirja antaa hyvää tietoa myös sellaiselle, jolle lähetystyö on vierasta. Eero Junkkaala

Kirjassa kuvaliite, jossa yli 80 kuvaa.


Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789516195844
Kirjailija Seppo Vänskä
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 213
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 99
Ilmestymisvuosi 2013