Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Jeesuksen jäähyväisrukous - Johannes 17

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

10,00 € 17,90 €

Info

Johannes 17
Kpl:
Jeesuksen rukous ennen ristin kärsimyksiä johdattaa meidät syvälle hänen persoonaansa, tehtäväänsä ja opetuksiinsa. Kuka Jeesus oli - tai on? Miten hän ymmärsi oman tehtävänsä maan päällä? Mitä hän ajattelee seuraajistaan ja heidän tulevaisuudestaan?

Rukousta, joka on talletettuna Johanneksen evankeliumissa, kutsutaan myös Jeesuksen ylimmäispapilliseksi rukoukseksi. Jeesus, seurakunnan Paimen ja Ylipappi, rukoilee siinä myös meidän puolestamme.

”Isä, hetki on tullut. Kirkasta Poikasi, että Poika kirkastaisi sinut.”

Rovasti Per-Olof Malk on tunnettu raamatunopettaja ja lähetystyön uranuurtaja. Hän toimi vuosina 1973-2002 perustamansa Lähetysyhdistys Sanansaattajan lähetysjohtajana ja Lähde-lehden päätoimittajana. Häneltä on ilmestynyt lukuisia kirjoja.

Lk 23.2
Sid.130x210

Kirjan sisällys

Alkusanat Jumalalle
Johdatus Jeesuksen rukoukseen
Jeesuksen taakka ja Isä
Iankaikkinen elämä
Lunastaja jo ennen maailmaa
Jumalan nimen merkitys
Kaikki on Jumalasta
Kolminaisuus palvelee
Jeesuksen jättäminen
Maailman viha
Lähetys ja pyhitys
Kristus kaikki kaikessa
Jeesus kanssasi ikuisesti
Kirjallisuutta

"Aivan harvoin saa käteensä tämänkaltaisen kirjan. Per-Olof Malk ei vain selitä Jeesuksen jäähyväisrukousta, vaan hän johtaa lukijan sisälle siihen, käsittämään Jeesuksen sanojen sisältöä. Hän tekee sen yksinkertaisella ja kuitenkin aivan uskomattomalla tavalla. 

Jeesuksen rukouksesta avautuu näkymättömän maailman ja iankaikkisen elämän todellisuus. Siinä näkyy kaikkivaltiaan Jumalan pelastustahto tätä maailmaa kohtaan ja Jeesuksen suunnaton rakkaus meihin hänen täyttäessään Isän tahtoa. 

Kirja henkii evankeliumia: Kristusta ja hänen ristinkuolemansa kirkkautta. Sen sanoma virvoittaa sielua ja vahvistaa uskoa. Toivon todella, että se osuisi mahdollisimman monen käteen – ja sydämeen."
 - Liisi Jokiranta

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789516195288
Kirjailija Per-Olof Malk
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 164
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 23.2
Ilmestymisvuosi 2010