Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Johtamisen parhaat käytännöt - The Work of Leaders

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

36 36,00 €

Info

Kirja kiteyttää johtajuuden parhaat käytännöt yksinkertaiseksi, kiehtovaksi prosessiksi, joka auttaa johtajia saamaan välittömiä tuloksia.
Kpl:

Kirja on kuusivuotisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksinkertainen jäsennys kuvaa selkeästi nykyjohtajuuden monimutkaisuutta.

Johtajien työ on kiteytetty kolmeen alueeseen: visio, sitoutuminen ja toteutus. Ne ovat taikasanoja, jotka muuttavat tavoitteen käytännön askeliksi.

Kirjoittajat ammentavat oivaltavasti tietoa arvovaltaisimmilta asiantuntijoilta sekä hyödyntävät valtavaa aineistoa tuhansista johtajista ja heidän seuraajistaan sekä omia yhteyksiään satoihin organisaatiokehityksen konsultteihin. Pilke silmäkulmassa ja todellisten tilanteiden pohjalta kirja tiivistää johtajuuden parhaat käytännöt yksinkertaiseksi, kiehtovaksi prosessiksi, joka auttaa johtajia kaikilla tasoilla saamaan välittömiä tuloksia.

Julie Straw valvoo Inscapen yli 1800 koulutettavan, valmentajan ja konsultin verkostoa. Hän ohjasi tämän kirjan toteuttamista lukijan näkökulmasta.

FT Mark Scullard johtaa Inscapen tutkimustyötä. Hän kävi henkilökohtaisesti läpi koko aineiston, joka teki tästä kirjasta totta: satoja tuhansia kyselyvastauksia.

Susie Kukkonen johtajaa Inscapen kaikkia tuotekehityshankkeita ja onnistui sovittamaan tämän kirjan tekemisen täysinäiseen tuotekehitysaikatauluunsa.

Barry Davis on Inscapessa markkinoinnin ja tuotekehityksen esimies. Hän suhtautuu intohimoisesti innovointiin eikä ymmärrä väitettä: "Niinhän meillä on aina tehty."

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757782
ISBN 978-952-475-778-2
Kirjailija Straw Julie, Scullart Mark, Kukkonen Susie, Davies Barry
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 223
Ilmestymisvuosi 2015 joulukuu
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 135 x 210 mm
Sidonta Sidottu, kovakantinen