Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Joosef Egyptin valtias

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

24 24,00 €

Info

"Joosef Egyptin valtias" on voimakas kannanotto ristin evankeliumin puolesta. Se kertoo ihmisestä, joka suostui Jumalan kärsimyskouluun. Paavo Hiltunen näkeekin Joosefissa Kristus-hahmon. Joosefin tie suurten kärsimysten, koettelemusten ja alennuksen kautta koko Egyptin valtiaaksi kuvaa lähes yhteneväisesti Kristuksen alentumista ihmiseksi, hänen kärsimistään ja hänen korottamistaan uudelleen kunniaan. Uusintapainos.
Kpl:

"Joosef Egyptin valtias" on voimakas kannanotto ristin evankeliumin puolesta. Se kertoo ihmisestä, joka suostui Jumalan kärsimyskouluun. Paavo Hiltunen näkeekin Joosefissa Kristus-hahmon. Joosefin tie suurten kärsimysten, koettelemusten ja alennuksen kautta koko Egyptin valtiaaksi kuvaa lähes yhteneväisesti Kristuksen alentumista ihmiseksi, hänen kärsimistään ja hänen korottamistaan uudelleen kunniaan. Kirjan kerronta on kiehtovaa. Muinaisen Egyptin tavat ja elämänmeno sekä faraot heräävät eloon. Joosef kulkee vankityrmien kautta huoneenhaltija-orjaksi egyptiläiseen ylhäisöperheeseen ja päätyy viimein faraon lähimmäksi mieheksi, Egyptin pääministeriksi. Hän luo maailman ehkä ensimmäisen koko maan kattavan kansanhuoltojärjestelmän. Uusintapainos.

Luokitukset:
Kirjat»Historiikit, tietokirjat, lähetytyö

Julkaisuvuosi: 2014

Formaatti: 134 x 210 mm
Sivumäärä: 318
Kirjastoluokka: 99
Sidonta: nid.

Paavo Hiltunen kuuluu aikamme tuotteliaimpiin kristillisiin kirjailijoihin. Hänen kirjansa kannustavat kristittyjä elämään uskonsa todeksi.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756594
ISBN 9789524756594
Kirjailija Paavo Hiltunen
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 318
Ilmestymisvuosi 2014
Kirjastoluokka Lk 99
Formaatti 134 x 210
Sidonta nidottu