Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Jumala on hyvä

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Arvostettu pastori ja kirjailija Bill Johnson esittelee uuden mullistavan kirjansa, joka kutsuu uskovia rakentamaan elämänsä ainoalle järkkymättömälle perustalle: varmuudelle siitä, että Jumala on hyvä.
Kpl:

Jumala on parempi kuin luulemme...

On aika muuttaa käsityksemme hänestä.

Maailmassa, joka on täynnä pelkoa, sairautta, kriisejä, kidutusta, epävarmuutta ja toivottomuutta, se mitä uskot Jumalan hyvyydestä paljastaa, miten tulet reagoimaan jokapäiväisen elämän koettelemuksiin ja olosuhteisiin. Näkemyksesi Jumalasta vaikuttaa kaikkeen.

Arvostettu pastori ja kirjailija Bill Johnson esittelee uuden mullistavan kirjansa, joka kutsuu uskovia rakentamaan elämänsä ainoalle järkkymättömälle perustalle: varmuudelle siitä, että Jumala on hyvä.

Koe uusia yliluonnollisen ajattelun ulottuvuuksia, jotka tuovat taivaan maan päälle ja muuttavat sinua ympäröivän ilmapiirin. Opi tunnistamaan ero Jumalan tahdon ja vihollisen suunnitelman välillä. Löydä Jumalan hyvyys sekä Vanhasta että Uudesta testamentista. Kohtaa Jeesus Kristus täydellisenä teologiana – hänenä, joka ilmoittaa hyvän Isän.


”Bill Johnson on sukupolvemme epätavallisimpia miehiä. Jumala on käyttänyt häntä siunatakseen lukemattomia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Pidän Billiä ystävänäni. Voitte olla samaa tai eri mieltä hänen kanssaan joistakin kohdista, mutta tässä on mies, joka rakastaa Jeesusta kaikesta sydämestään ja jota kannattaa kuunnella. Toivon, että tämä kirja on sinulle siunaukseksi.”
R.T. Kendall
Westminster Chapel, pastori (1977-2002)

”Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa. Sen vaikutus elämäänne tulee olemaan valtava.”
Apostoli Guillermo Maldonado

King Jesus International Ministry, johtaja, Miami, Florida
Bill Johnson on pastori viidennessä sukupolvessa, vankkana perintönään rakkaus Pyhään Henkeen. Bill ja hänen vaimonsa Beni ovat Reddingissä Kaliforniassa olevan Bethel-seurakunnan vanhempia pastoreita. He palvelevat kasvavaa seurakuntien joukkoa, jotka ylittävät tunnustuskuntien väliset raja-aidat, toimivat voimassa ja tekevät työtä herätyksen hyväksi. Johnsoneilla on kolme lasta ja yhdeksän lastenlasta.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789526853420
ISBN 978-952-68534-2-0
Kirjailija Johnson Bill
Kustantaja Liekkikustannus Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 277
Ilmestymisvuosi 2017
Sidonta sidottu