Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Jumalan suunnitelma toteutuu

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

10,00 € 17,90 €

Info

Tutustu taivaalliseen turvallisuuspolitiikkaan! Profeetta Jesajan sanoma osuu aikaan, jolloin kansa oli vieraantunut Jumalasta
Kpl:
Tutustu taivaalliseen turvallisuuspolitiikkaan!

Profeetta Jesajan sanoma osuu aikaan, jolloin kansa oli vieraantunut Jumalasta. Kansa teki parannuksen – mutta kääntyi myöhemmin uudelleen epäjumalien puoleen. Rangaistus tuli sotien ja huonojen johtajien muodossa.

Jesajan kirjassa loistaa kirkkaana lupaus Messiaan tulosta ja profeetta näkee vieläkin pitemmälle, Messiaan toiseen tuloon ja maapallon loppukatastrofiin saakka.
Pekka Eskelinen sijoittaa Jesajan sanoman ajankohtaiseen uskonnolliseen, yhteiskunnalliseen ja turvallisuuspoliittiseen tilanteeseemme paljastavalla, kutkuttavalla ja innostavalla tavalla. Hän väittää, että jos suhteemme Jumalaan ei ole oikea, mitkään inhimilliset turvatakuut eivät riitä.

"Joutjärven seurakunnan kappalainen Pekka Eskelinen on tullut kirjakerholaisille tutuksi jo aiemmin. Häneltähän ovat selitykset Danielin kirjaan Maailmanvaltojen nousu ja tuho ja Ilmestyskirjaan Aika loppuu sekä Laulujen lauluun Laulun aika on tullut. Häneltä on tullut myös arvokas kirja Vanhan testamentin messiasprofetioista Jeesus Vanhassa testamentissa. Nyt saamme hänen johdollaan paneutua Jesajan kirjaan.
Pekka Eskelisellä on syvällistä Raamatun tuntemusta ja hän jakaa sitä lukijoilleen yksinkertaisella ja selkeällä tavalla. Hänen sanomassaan on aina keskeisenä ja rohkaisevana Jeesus ja evankeliumi. Niin myös tällä kertaa. Jesajan kirja on kuin kirkas lähde, täynnä raikasta elävää vettä. Sitä on kuitenkin vaikea ammentaa, ellei joku ojenna meille kauhaa. Nyt Pekka tekee sen."

Siunattuja lukuhetkiä!

Liisi Jokiranta, kerhoemäntä

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789516194373
ISBN 9789516194370
Kirjailija Pekka Eskelinen
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie