Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Juutalaisuus - Tätä on kristinusko -sarja

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

17 17,00 €

Info

Kirja johdattaa varhaisten kristittyjen maailmaan, jonka opimme todella tuntemaan vasta tutustuttuamme juutalaisuuteen ajanlaskun alussa ja varhaisina vuosisatoina sen jälkeen. Toukokuu 2011.
Kpl:
Mikä erottaa juutalaisuuden kristinuskosta? Millaisessa hengellisessä ympäristössä kristinusko syntyi? Kirja johdattaa varhaisten kristittyjen kiehtovaan maailmaan, jonka opimme todella tuntemaan vasta tutustuttuamme juutalaisuuteen ajanlaskun alussa ja varhaisina vuosisatoina sen jälkeen.

Pekka Lindqvist on judaistiikan tohtori. Hän on tutkinut mm. varhaisen juutalaisuuden raamatuntulkintaa. Hänen väitöskirjansa käsitteli 2. ja 5. Mooseksen kirjassa kuvatun, Siinailla tapahtuneen syntiinlankeemuksen tulkinnan historiaa.

TÄTÄ ON KRISTINUSKO -SARJA
Millaista oli kristinusko, kun se vielä oli upouusi asia maailmassa? Mistä kristinuskossa on kysymys ja mitä tieteellinen tutkimus siitä sanoo?

Tätä on kristinusko –sarja palvelee laajana ja kattavana käsikirjastona erityisen hyvin pienryhmien vetäjiä, opettajia ja seurakunnan työntekijöitä sekä kaikkia kristinuskon lähtökohdista kiinnostuneita. Taskukokoiset kirjat ilmestyvät kolme kerrallaan, kahdesti vuodessa.
Kirjoittajat ovat alan akateemisia asiantuntijoita. Sarjan toimittaa dos. teol.tri Tom Holmén (Åbo Akademi, Helsingin yliopisto).

Tätä on kristinusko -sarjassa aiemmin ilmestyneet kirjat

Ilmestyy vuonna 2011

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789518885682
Kirjailija Pekka Lindqvist
Kustantaja Perussanoma Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sidonta ei saatavilla
Painos ei saatavilla
Lisätietoa ei saatavilla
Kirjastoluokka ei saatavilla
Ilmestymisvuosi ei saatavilla
Formaatti ei saatavilla
Ennakkotilaustuote (Toimitukset alkavat pvm) ei saatavilla