Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kaksisieluinen mies

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

28 28,00 €

Info

Kirja kertoo, kuinka voimme kasvaa ja vahvistua Jumalan lapsen asemassamme. Se auttaa kartoittamaan kasvun esteitä ja ohjaa meitä kulkemaan ilmestysmajan esipihalta kaikkein pyhimpään, kohti Jumalan läsnäoloa ja Hänen syvempää tuntemista.
Kpl:

Uskoontulon hetkellä sisimpämme muuttui. Meihin luotiin uusi ihminen, joka on puhdas ja Jumalalle täysin kelpaava. Arkipäivän todellisuutta on meissä edelleen asuva vanha ihminen, joka lankeaa syntiin silloin, kun huomiomme on kääntynyt pois Kristuksesta. Kirja kertoo, kuinka voimme kasvaa ja vahvistua Jumalan lapsen asemassamme. Se auttaa kartoittamaan kasvun esteitä ja ohjaa meitä kulkemaan ilmestysmajan esipihalta kaikkein pyhimpään, kohti Jumalan läsnäoloa ja Hänen syvempää tuntemista.

Maailmalla leviää voimakkaasti hyperarmo-oppi, jonka mukaan uudestisyntyneen uskovan liha ja perisynti poistetaan kokonaan ja hän elää jo maan päällä täysin synnitöntä elämää. Petollisuus piilee siinä, että se on puolittain totta. Kaksisieluinen mies on kirja, joka haastaa lukijansa pohdiskelemaan ikuisia totuuksia, elämään voitokkaasti Jumalan Henkeen turvaten ja kasvamaan uskossa täysi-ikäiseksi lihan kuoleman ja päivittäisen ristin kantamisen kautta. Kirjaa ei ole tarkoitettu luettavaksi yhdellä kertaa vaan vaiheittain Pyhän Hengen ääntä kuunnellen.

(Kirja sisältää 330 sivua ja noin 40 kpl selittävää mustavalkoista piirroskuvaa)

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789525865479
ISBN 978-952-586-547-9
Kirjailija Veilo Markku
Kustantaja TV7 Kustannus
Kääntäjä ei saatavilla
Ilmestymisvuosi 2017
Formaatti 155 x 225
Sidonta nidottu