Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kärsimyksen ja kirkkauden välissä

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

32 32,00 €

Info

Omaan elämään ja kristilliseen teologiaan perustuvaa pohdintaa kärsimyksestä. Miten kärsimykseen pitäisi suhtautua? Mitä Raamattu sanoo kärsimyksestä?
Kpl:
Miksi maailma muistuttaa enemmän taistelutannerta kuin hyvää ja sopusointuista kokonaisuutta, jollaiseksi se alun perin luotiin? Jos Jumala on kaikkivaltias ja rakastava, hän voisi halutessaan lopettaa kärsimyksen hetkessä. Miksi hän ei tee sitä? Ja miksi hän ei paranna useampia? Tyhjentävää vastausta emme pysty antamaan. Ymmärrys ei kerta kaikkiaan riitä. Cai Talvio tarkastelee haastavaa yhtälöä monesta eri näkökulmasta. Hänen tulkintansa on Jeesus-keskeinen ja raamatullinen. Raamattu opettaa, että täydellistä parantumista ei ole ennen Jeesuksen paluuta. Vaikka joku kokeekin parantumisihmeen, hän voi seuraavana päivänä saada jonkin muun sairauden tai kuolla tapaturmaisesti. Joudumme siis jatkamaan yhtälön työstämistä lukemalla Raamattua ja rukoilemalla ymmärrystä ja viisautta. Joudumme painimaan Jumalan sylissä mutta se onkin tavattoman hyvä paikka. Cai Talvio on opiskellut teologiaa neljä vuotta Turun Åbo Akademissa ja kolme vuotta Regent Collegessa Kanadan Vancouverissa. Hän on opettanut Raamatusta ja Raamatun pohjalta eri yhteyksissä ja monissa maissa yli 25 vuotta.

Asiakkaiden arvostelut

1 Nimike(ttä)

/ sivu
Kaikkien tulisi lukea tämä! Voimaa antava! Review by Päivänsäde
Pistearvostelu
Huippu! Paras kirja. Antaa voimia ja uskoa menevään hetkeen ja tulevaan. Murtava, Pyhän Hengen täyteinen, Sanaa avaava, rakkaudellinen, totuudellinen. Ei jätä tyhjäksi. Voi lukea aina uudelleen ja uudelleen. (Lähetetty 31.3.2016)

1 Nimike(ttä)

/ sivu

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757461
ISBN 978-952-475-746-1
Kirjailija Talvio Cai
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 208 s.
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 1.painos
Kirjastoluokka 17.3.
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu