Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Käsittely jatkuu - Puolustuksen puheenvuoro

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

6 6,00 €

Info

Tässä kirjassa käydään oikeutta: käsittelyssä on kristillisen uskon luotettavuus. Kirjoittajat vastaavat tuttuihin vastaväitteisiin. "Väittelyn" päätteeksi lukija saa tehdä omat johtopäätöksensä.
Kpl:

Tässä kirjassa käydään oikeutta: käsittelyssä on kristillisen uskon luotettavuus. Kirjoittajat vastaavat tuttuihin vastaväitteisiin esittämällä vakuuttavaa näyttöä asiansa tueksi. "Väittelyn" päätteeksi lukija saa tehdä omat johtopäätöksensä.

Kirja valaisee erinomaisesti kristinuskon ydinasioita ja myös sellaisia kiisteltyjä aiheita kuin kärsimys sekä uskon ja tieteen välinen suhde. Älykkäästi kirjoitettu ja huumorilla höystetty teos sopii kenelle tahansa, joka vilpittömästi etsii totuutta.

Kirja on ajankohtainen. Aihepiirinsä ja helppotajuisuutensa ansiosta se sopii oivallisesti keskustelu- ja pienryhmiin.

"Käsittelee monia huomattavia vastaväitteitä kristillisestä uskosta. Klassikko, jota usein suosittelemme Alfa-kurssilla."
Alfa-kurssin perustaja Nicky Gumbel

John Young on toiminut muun muassa luokanopettajana, evankelistana sekä radio- ja televisiotoimittajana. Hän on kirjoittanut parikymmentä kirjaa, joita on käännetty useille kielille.

David Wilkinson on astrofysiikan ja teologian tohtori ja toimii Durhamin St John’s Collegen rehtorina. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joissa on puututtu muun muassa keskusteluun kristinuskon luotettavuudesta.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524754118
ISBN 978-952-475-411-8
Kirjailija John Young, David Wilkinson
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 240
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 23.2
Ilmestymisvuosi 2010
Formaatti 134 x 213 mm + 16 s kuvaliite