Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kiitoksen voima

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

28 28,00 €

Info

Näyttävä, kovakantinen vuosihartauskirja. Kirja opettaa lukijaa ylläpitämään kiitosmieltä ja nauttimaan elämästä aivan uudella tavalla.
Kpl:

Näyttävä, kovakantinen vuosihartauskirja. Kirja opettaa lukijaa ylläpitämään kiitosmieltä ja nauttimaan elämästä aivan uudella tavalla. Hartausteksti, rohkaiseva raamatunjae ja kiitosrukous jokaiselle päivälle.

Palkittu amerikkalainen kirjailija ja evankelista Joyce Meyer tahtoo opettaa lukijoilleen, millainen voima kiitollisuudella on kristityn elämässä. Kun pysähdyt päivittäin miettimään, miten monin tavoin Jumala on siunannut sinua, opit ymmärtämään syvemmin Hänen ääretöntä rakkauttaan ja armoaan ja jatkuvaa läsnäoloaan elämässäsi.

Joyce Meyerin Kiitoksen voima on kiitollisuuteen keskittyvä, syvästi raamatullinen koko vuoden hartauskirja. Kirjan 365 tekstiä auttavat lukijaa tekemään kiittämisestä päivittäisen tavan, jolla on elämää mullistava voima. Jokaiseen hartaustekstiin liittyy rohkaiseva raamatunjae ja kiitosrukous.

Kirja opettaa lukijaa ylläpitämään kiitosmieltä ja nauttimaan elämästä aivan uudella tavalla. Kun kiitollinen asenne juurtuu sydämeesi ja opit tunnistamaan Jumalan hyvät teot ja lahjat arjessasi, elämäsi alkaa muuttua yllättävällä tavalla.

– Pirkko Jalovaara

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789515853103
ISBN 978-951-585-310-3
Kirjailija Meyer Joyce
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 376
Ilmestymisvuosi 2015
Sidonta Sidottu, kovakantinen