Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kirja, joka muutti maailmasi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

44 44,00 €

Info

Tämä kiehtova kirja vie meidät länsimaisen kulttuurin juurille osoittaessaan, miten Raamattu on muuttanut yhteiskunnallisia, poliittisia ja uskonnollisia instituutioita.
Kpl:

Tämä kiehtova kirja vie meidät länsimaisen kulttuurin juurille. Opimme, kuinka Raamattu on muuttanut yhteiskunnallisia, poliittisia ja uskonnollisia instituutioita, jotka ovat kannatelleet länsimaista kulttuuria viime vuosituhannen ajan.

Kirjassa pohditaan esimerkiksi, miten ainutlaatuisesti Raamattu on varustanut länsimaita vaalimaan myötätuntoa, ihmisoikeuksia, hyvinvointia ja vahvoja perhesiteitä, mikä on Raamatun osuus koulutuksen uudistamisessa ja miten nykykirjallisuuden käsitys sankarista on muotoutunut Raamatun perimmäisen päähenkilön mukaan. Kirjassa pohditaan myös maallistumisen hapatusta, joka vaarantaa länsimaisen kulttuurin pitkäikäisyyden.

Intialainen Vishal Mangalwadi on filosofi, kirjailija, luennoitsija ja yhteiskunnallinen uudistaja. Hän on opiskellut itämaisia uskontoja ja filosofiaa Intiassa ja Sveitsissä sekä teologiaa Wheaton Collegessa Yhdysvalloissa. Kansainvälinen William Carey -yliopisto on myöntänyt hänelle lakitieteen kunniatohtorin arvon. Christianity Today -lehti on nimittänyt häntä "Intian etevimmäksi kristityksi älyköksi".

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757867
ISBN 978-952-475-786-7
Kirjailija Mangalwadi Vishal
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Nieminen Pekka
Sivumäärä 480 s.
Ilmestymisvuosi 2017
Painos 1. painos
Kirjastoluokka 22
Formaatti 150 x 225 mm
Sidonta sidottu