Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kolmiyhteinen Jumala: Poika (osallistujan opas)

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

15 15,00 €

Info

Kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki -aineiston tarkoituksena on haastaa meidät pienryhmänä syventymään Jumalan kolmiyhteyden salaisuuteen tuoreella ja ajankohtaisella tavalla. Aineisto on tarkoitettu käytettäväksi opas kerrallaan yhdessä Raamatun kanssa rukouksen ja Pyhän Hengen ohjaamassa yhteyden, luottamuksen ja avoimuuden ilmapiirissä.

Kpl:

Kolminaisuusoppi on kristinuskon perustavimpia asioita. Raamatun opetuksen mukaan Jumala on yksi Jumala ja kolme persoonaa. Kolminaisuus on Jumalan salaisuus. Se ei avaudu ihmisjärjelle. Silti sitä on tarpeen opiskella, sillä kolminaisuusoppi kertoo siitä, millainen Jumala on.

Kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki -aineiston tarkoituksena on haastaa meidät pienryhmänä syventymään tähän Jumalan salaisuuteen tuoreella ja ajankohtaisella tavalla. Aineisto on tarkoitettu käytettäväksi opas kerrallaan yhdessä Raamatun kanssa rukouksen ja Pyhän Hengen ohjaamassa yhteyden, luottamuksen ja avoimuuden ilmapiirissä.

Kolmiyhteinen Jumala: Isä ja Poika ja Pyhä Henki -pienryhmäaineistoon kuuluu kolme erillistä ohjaajan opasta ja osallistujan opasta:
Kolmiyhteinen Jumala: Isä
Kolmiyhteinen Jumala: Poika
Kolmiyhteinen Jumala: Pyhä Henki

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789516556775
ISBN 978-951-655-677-5
Kirjailija Häkkinen Seppo, Pokki Timo, Päivänsalo Hannu, Salminen Pirjo
Kustantaja Karas-Sana Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 64
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 23.1
Formaatti 148 x 209 mm
Sidonta Nidottu, pehmeäkantinen