Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kumppanina kurkihirren alla

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

2,00 € 5,00 €

Info

Leppäset ja Silventoiset ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa.
Kpl:
Kirjan tekijät Seija ja Sakari Leppänen ja Helka ja Markku Silventoinen ovat läheisiä ystäviä vuosikymmenten takaa. He ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa.

Seija on psykoterapeutti, joka työssään kohtaa ihmisen elämän koko kirjon. Sakari on pappi jota työ on kuljettanut ympäri maailmaa. Sakarin työ ydinvoimalatyömaalla on luonut näköalan miesten nykypäivän uurastukseen. Helka on pari- ja seksuaaliterapeutti, joka on erikoistunut monikulttuurisuuden tuomiin haasteisiin ihmissuhteissa. Helkan pitkä työura päiväkodinjohtajana on antanut tarkan näkökulman lapsiperheitten paineisiin. Markku on työyhteisövalmentaja, joka näkee työssään tämän päivän yksilön paineet työn ja perheen pinteessä. Kirjoittajien asiantuntemus luo kirjaan ainutlaatuista syvyyttä.

Kirjassa nämä konkarit tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntymiseen. Merkittävänä apuna ja oivalluttajana heillä ovat olleet omat lapset ja lapsenlapset. Kirjoittajat osoittavat tässä kirjassa, kuinka parisuhteen onni on yksilöiden onnen summa. Elävästä elämästä kertovat esimerkit rohkaisevat lukijaa kurkistamaan mielen verhojen taakse. Kirja tarjoaa avaimia tasapainoisempaan kumppanuuteen.

Toinen painos.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789516193314
Kirjailija Seija ja Sakari Leppänen, Helka ja Markku Silventoinen
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 98
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 14.8
Ilmestymisvuosi 14.8