Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Kytke aivosi päälle

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

34 34,00 €

Info

Ajatuksemme vaikuttavat meihin sekä psyykkisesti että fyysisesti. Tri Caroline Leaf esittelee aivoissamme olevan "katkaisimen", jonka vaikutuksesta elämä voi muuttua.
Kpl:

Ajatuksemme vaikuttavat meihin sekä psyykkisesti että fyysisesti. Tri Caroline Leaf esittelee aivoissamme olevan "katkaisimen", jonka vaikutuksesta elämä voi muuttua. Sen vaikutuksesta elämä voi muuttua onnellisemmaksi, terveemmäksi ja tyydyttävämmäksi, kun saavutamme tavoitteita, hallitsemme ajatusmaailmaamme ja kehitämme jopa älyämme.

Ajatuksemme vaikuttavat meihin sekä psyykkisesti että fyysisesti. Nykykulttuurissamme vallitsee myrkyllisten ajatusten epidemia, joka hoitamattomana luo ihanteelliset olosuhteet sairauksille. Uusimpien tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusten tuella tri Caroline Leaf esittelee aivoissamme olevan "katkaisimen". Sen vaikutuksesta elämä voi muuttua onnellisemmaksi, terveemmäksi ja tyydyttävämmäksi, kun saavutamme tavoitteita, hallitsemme ajatusmaailmaamme ja kehitämme jopa älyämme. Leafin aivojen puhdistussuunnitelma neuvoo vaihe vaiheelta, miten voimme korvata myrkylliset ajatukset terveillä.

Tri Caroline Leaf, ajattelun ja kuulo-opin tutkija, on vuodesta 1985 työskennellyt kognitiivisen neurotieteen alueella ja tehnyt uraauurtavaa työtä neuroplastisuuden tutkijana. Neuroplastisuus tarkoittaa, että muutokset ajattelussa muuttavat todistetusti aivoja ja voivat muuttaa käyttäytymistäkin.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757652
ISBN 978-952-475-765-2
Kirjailija Caroline Leaf
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 237
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta Sidottu, kovakantinen
Lisätietoa Mustavalkokuvat