Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

LäsnäOlossa - Katkoviivaisesta kokonaiseksi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

42 42,00 €

Info

Aitoja kohtaamisia

 

Mitä on olla aidosti läsnä itsessään, ihmissuhteissaan ja jumalasuhteessaan?

 

Tarja Vilppola on huomannut omassa elämässään ja ihmissuhdetyössään mielenkiintoisia lainalaisuuksia, joista kerrotaan Raamatussakin. Kirjassaan hän esittelee olennaisimmat oivalluksensa, jotka hän sydämestään allekirjoittaa ja jotka elämä vahvistaa.

Kpl:

Aito kohtaaminen on joskus vaikeaa, vaikka kaipaamme läheisyyttä tärkeissä suhteissamme. Ehkä olemme katkoviivaihmisiä. Jokin on rikkonut eheyttä, niin että katkoviivaihmisen on vaikea olla aidosti läsnä itsessään, ihmissuhteissaan ja jumalasuhteessaan.

On kuitenkin olemassa tienviittoja levottomuudesta läsnäoloon ja katkoviivaisesta kokonaiseksi. Tarja Vilppola on huomannut omassa elämässään ja ihmissuhdetyössään mielenkiintoisia lainalaisuuksia, joista kerrotaan Raamatussakin.Kirjassaan hän esittelee olennaisimmat oivalluksensa, jotka hän sydämestään allekirjoittaa ja jotka elämä vahvistaa.

Tarja Vilppola on kätilö-terveydenhoitaja, sielunhoitoterapeutti ja seksuaaliterapeutti, joka on suorittanut kristillisen IPSICC-psykoterapiakoulutuksen Tanskassa. Hän toimii yksilö- ja pariterapiatyössä sekä kouluttajana ja työnohjaajana. Läsnäolon iloa hän tankkaa lähisuhteissaan vaimona, äitinä ja pienten tyttöjen mummuna.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524758062
ISBN 978-952-475-806-2
Kirjailija Vilppola Tarja
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 273 s.
Ilmestymisvuosi 2017
Painos 1. painos
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu