Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Lorulaari (sis. cd)

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

29 29,00 €

Info

"Lorulaari" on kirja kaikille, jotka nauttivat loruista ja lauluista. Se toimii innoittajana kodeissa, tarhoissa, päiväkerhoissa, matkoilla — kaikkialla, missä on yksikin asiasta kiinnostunut.
Kpl:

"Lorulaari" on kirja kaikille, jotka nauttivat loruista ja lauluista, riimeistä ja rytmeistä. Se toimii innoittajana kodeissa, tarhoissa, päiväkerhoissa, matkoilla — kaikkialla, missä on yksikin asiasta kiinnostunut lapsi, aikuinen tai kokonainen ryhmä.

Merja Salosen tekstit ovat syntyneet hänen toimiessaan lastenohjaajana seurakuntien päiväkerhoissa sekä Pulputinpannu-yhtyeen laulujen sanoittajana ja leikittäjänä.

Joissakin loruissa onkin myös leikkiohjeet. Nämä lorut esiintyvät kirjassa ensin toisten lorujen lomassa ja sitten lopuksi omana osionaan ohjeiden kera.

Lauluntekijä, trubaduuri Jukka Salminen on vuosien mittaan säveltänyt Merjan runoja, ja niitä on julkaistu äänitteillä ja laulukirjoissa. Kaksikymmentäyksi niistä on valittu tähän kirjaan: sävelletyt runot ovat nuotinnettuina lorujen lomassa. Niitä voi kuunnella myös Jukan laulamina äänitteellä, joka on kirjan lopussa!

Merja Salonen on toiminut yli kaksikymmentä vuotta lastenohjaajana seurakunnan päiväkerhoissa. Hänen sanoittamiaan leikkilauluja on kuultu muun muassa Pikku Kakkosen Soittorasia-ohjelmassa sekä Pulputinpannu-yhtyeen esityksissä ja äänitteillä. Viisitoista Pulputinpannu-yhtyeen suosituinta leikkilaulua on julkaistu samannimisessä satukirjassa.

Jukka Salminen tunnetaan kautta Suomen lauluistaan. Vuonna 2009 Kirkkohallitus palkitsi hänet elämäntyöstä lauluntekijänä. Salmiselta on ilmestynyt useita äänitteitä, nuottikirjoja ja musiikkinäytelmiä. Lisäksi häneltä on julkaistu matkakertomus Tie, mies ja tähtitaivas – Pyhiinvaellus Santiago de Compostela (Päivä 2012) ja kirja Kaikessa Hän tulee vastaan (Päivä 2013).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524755832
ISBN 978-952-475-583-2
Kirjailija Jukka Salminen, Merja Salonen
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Sivumäärä 112
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 84
Ilmestymisvuosi 2013