Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Lupaan sinulle

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

12 12,00 €

Info

Gary Smalley esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.
Kpl:

Gary Smalley, joka on Yhdysvaltain arvostetuimpia avioliittoneuvojia, esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.

Annettuaan vuosien ajan neuvontaa aviopareille Smalley oivalsi, että avioliiton onnistumiseksi tarvitaan enemmän kuin että oppii kumppaninsa rakkaudenkielen, toimii taitavasti ristiriitatilanteissa, hallitsee tunteensa tai harjaantuu hyväksi sängyssä. Kaikki tuo on hyödytöntä, ellei puoliso tunne oloaan niin turvalliseksi, että uskaltaa avata sydämensä pelkäämättä tulevansa arvostelluksi, syytetyksi, tuomituksi tai torjutuksi.

Smalley sanoo, että vasta kun puolisot tuntevat olevansa tunnetasolla "turvassa", heistä voi aidosti ja oikeasti tulla yhtä, kuten Jumala on tarkoittanut. Kymmenen vuoden tutkimustulostensa pohjalta kirjoittaja esittelee kolmekymmentä lupausta, joita toteuttamalla avioliitosta voi tulla unelmien täyttymys — tai ainakin onnellinen.

Lupauksia on siis yksi kuukauden joka päiväksi, ja ne on jaoteltu viiden sitoumuksen ryhmiin. Juuri nämä sitoumukset ovat avain avioliiton onnistumiseen.

Tri Gary Smalley on hyvin arvostettu perhesuhteiden asiantuntija. Hän on kirjoittanut yksin tai yhdessä muiden kanssa palkittuja kirjoja, jotka perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen opettajana ja sielunhoitajana.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524755917
ISBN 978-952-475-591-7
Kirjailija Gary Smalley, Ted Cunningham
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 64
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 10.8
Ilmestymisvuosi 2013