Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Maksoi mitä maksoi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

24 24,00 €

Info

Muslimista kristityksi kääntymisen hinta: "Nimeni on terroristien tappolistalla."
Kpl:

Ali syntyi vauraaseen shiiamuslimiperheeseen Pakistanissa. Hänellä oli kaikkea – arvovaltaa, turvaa, vaurautta ja sosiaalinen asema. MAKSOI MITÄ MAKSOI on vavahduttava kertomus Alin dramaattisesta kohtaamisesta Jeesuksen kanssa, joka tulisi muuttamaan kaiken. Elämää suurempi valinta seurata Jeesusta kääntäisi Alin kohtalon: tyypillisestä teini-ikäisestä tulisi kotikaupungissa toimivan terroristijärjestön kohde – jota vastaan terroristit pian toimisivat.

Maksoi mitä maksoi –teos on naulitseva ja tärkeä kertomus matkasta, jonka teki nuori mies, joka jätti kaiken taakseen seuratakseen ainoaa tietämäänsä totuutta. Alin usko pysyi vahvana, vaikka hänet karkotettiin kotoaan ja perheensä yhteydestä, vaikka hän kävi lähellä kuolemaa, parantui ihmeellisesti ja vaikka häntä ajettiin takaa halki maanosien. Hänessä pysyi myös sisäinen palo evankelioida muslimeja – maksoi mitä maksoi.

Tämä nykyajan eepos kuuluu jokaisen sellaisen lukulistalle, joka haluaa tietää kristittyjen ja muslimien välisten suhteiden tilasta tänä päivänä ja haluaa saada innoitusta siitä, miten suuri merkitys yhdelläkin pienellä valolla voi pimeydessä olla.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 978-951-585-320-2
Kirjailija Ali Husnain, J. Chester
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 224
Ilmestymisvuosi 2016
Sidonta nidottu