Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Markon matkassa

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

14 14,00 €

Info

Teos koostuu Selkomaan Hyvä Sanoma -lehteen kirjoittamista teksteistä sekä uudesta materiaalista, jotka on toimitettu yhdeksi kokonaisuudeksi.
Kpl:

Kymmeniätuhansia ajokilometrejä, tuhansia kohtaamisia, satoja kertomuksia siitä, miten  Jumala on muuttanut ihmisten elämän. Lähde mukaan evankelista-pastori Marko Selkomaan matkaan ja koe välähdyksiä siitä, minkälaista on evankelistan arki ja juhla!

Päiväkirjatyylisessä teoksessa Selkomaa kertoo kokemuksiaan reissun päältä eri puolilta  Suomea ja maailman ääristä mutta jakaa tuntojaan myös niistä hetkistä, joissa ei ole yleisöä. Hän kuvailee muun muassa, miten on löytänyt tasapainon jatkuvan matkustamisen ja perhe-elämän välillä, miten lataa akkujaan ja kuinka hallitsee ajankäyttöään. Kaiken yllä on vahva kutsumustietoisuus ja palava halu nähdä Jumalan tekoja ihmisten elämässä.

Teos koostuu Selkomaan Hyvä Sanoma -lehteen kirjoittamista teksteistä sekä uudesta  materiaalista, jotka on toimitettu yhdeksi kokonaisuudeksi. Tekstin lomassa on lukuisia rohkaisevia tapausesimerkkejä ja todistuskertomuksia ihmisiltä, jotka ovat kokeneet Jumalan  kosketuksen Selkomaan missiotilaisuuksissa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789522523747
ISBN 978-952-252-374-7
Kirjailija Selkomaa Marko
Kustantaja Aikamedia Oy
Sivumäärä 144
Ilmestymisvuosi 2018
Sidonta nidottu