Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Matkalla Siperiassa

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

29 29,00 €

Info

Siitä on jo 20 vuotta, kun Yrjö Niemi lähti viemään aineellista apua ja evankeliumia Siperiaan. Kirja sisältää kokemuksia ja kohtaamisia vuosien varrelta hänen itsensä ja toisten kertomina.
Kpl:

"Suomessa ystävät ovat kutoneet villasukkia, joita voin antaa lahjaksi. Miesten ilmeet muuttuvat, kun he vetävät sukkia jalkaansa. Jonkun silmät kostuvat. Että joku on välittänyt, ajatellut heitä 6000 kilometrin päässä!"

Villasukat ovat Siperian paukkupakkasissa hytiseville vangeille tärkeä konkreettinen osoitus ihmisenkin rakkautta suuremmasta rakkaudesta, Jumalan rakkaudesta.

Siitä on jo 20 vuotta, kun Yrjö Niemi lähti viemään aineellista apua ja evankeliumia poikkeuksellisen vaikeisiin oloihin: Siperian kyliin, kaupunkeihin ja vankiloihin. Kirja sisältää kokemuksia ja kohtaamisia vuosien varrelta hänen itsensä ja toisten kertomina.

Yrjö Niemessä on kosolti suomalaista sisua, mutta työnsä hedelmistä hän kiittää Jumalan hyvyyttä, voimaa ja uskollisuutta. Hän esittelee kirjassaan muitakin Siperian-kävijöitä ja varsinkin tienraivaajia, joiden uroteoista ei tiedetä Suomessa juuri mitään.

Yksi luku on omistettu tarunhohtoiselle suurelle Siperian rautatielle, joka valmistui vuonna 1916. Rata kulkee 9298 kilometrin matkan Moskovasta Vladivostokiin ja ylittää kahdeksan aikavyöhykettä.

Rovasti Yrjö Niemi on toiminut neljäkymmentä vuotta pappina Hämeenlinnassa. Lisäksi hän on työskennellyt Siperiassa Inkerin kirkon pappina kaksikymmentä vuotta, joista neljä päätoimisesti. Hänen Siperian-työstään on aiemmin julkaistu Olli Karhin kirjoittama teos nimeltä Mies, Siperiaan lähetetty (Päivä 1996).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756129
ISBN 978-952-475-612-9
Kirjailija Yrjö Niemi
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 300 + 16-siv. kuvaliite
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 99
Ilmestymisvuosi 2013
Formaatti 134 x 210