Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Mercy CD POYCD 358

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

Heprealaisen musiikin kokoelmalevy johdattaa rukoilemaan Israelin puolesta ja muistuttaa Jumalan rakkaudesta. Artistit ovat kansainvälisestikin tunnettuja ammattilaisia, ja jokainen laulu on helmi.
Kpl:

Elämme merkittäviä aikoja. Lopunajan profetiat ovat täyttymässä. Israel on tapahtumien keskiössä, ja on tärkeää seisoa Jumalan omaisuuskansan rinnalla.
Tämä äänite johdattaa rukoilemaan Israelin puolesta, mutta myös muistuttaa Jumalan rakkaudesta ja vielä vallitsevasta armon aikakaudesta.
Jokainen äänitteellä esiintyvä artisti on itse valinnut esittämänsä kappaleen lahjaksi Israelille ja ICEJ:n työlle. Kaikki artistit ovat kansainvälisestikin tunnettuja ammattilaisia, ja lauluja on äänitetty muun muassa Israelissa, Suomessa ja Virossa.
Mercy on heprealaisen musiikin kokoelmalevy ja upea lahja taiteilijoilta, joiden sydämellä on Israel. Jokainen kappale on helmi.
Esiintyjät: Serguei Popov, Jukka Leppilampi, Nina Åström, Ulla & Pete, Elina Vettenranta, Joonatan Rautio, Ray Ramirez, Keshet, Lasse Heikkilä, Anni Kaisa Ojala, Mihkel Metsala, Andrus Lukas ja Liisa Moliis-Niininen.
Yhteistyössä ICEJ:n kanssa.

Ilmestymisaika: Lokakuu 2014

Valtit:

Hienoa heprealaista musiikkia
Nimekäs esiintyjäkaarti

Kohderyhmät:

Rytmimusiikin ja heprealaisen musiikin ystävät
Israel-asiasta kiinnostuneet

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Artisti Useita artisteja
EAN 6419516002738
ISBN POYCD 358
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Ilmestymisvuosi 2014