Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Mieti ja syö ollaksesi fiksu - Terävöitä mieltäsi ja astu terveempään elämään

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

43 43,00 €

Info

Ajattelulla on moniulotteinen kytkös syömiseemme. Silti useimmat eivät vaivaudu pohtimaan ruokaa muun kuin maun ja ravintosisällön kannalta.
Kpl:

Tiedemaailmalle on hiljalleen valkenemassa, että ajattelulla on syvällinen ja moniulotteinen kytkös syömiseemme. Silti useimmat eivät juuri vaivaudu pohtimaan ruokaa muun kuin maun ja ravintosisällön kannalta. Caroline Leaf on mahduttanut kirjaansa uskomattoman määrän tietoa, joka muuttaa lukijan syömis- ja ajattelutottumuksia. Olennaista ei ole, pitäisikö syödä raakaravintoa tai kasvisruokaa tai kenties noudattaa gluteenitonta ruokavaliota.

Yhtä ainoaa täydellistä ratkaisua ei ole. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö, jolla on ainutlaatuiset ravintotarpeet ja myös voima vaikuttaa terveyteensä ajattelulla. Leaf tarjoaa ratkaisun jokaiselle, joka on väsynyt toimimattomiin dieetteihin, kamppailee tunnesyömisen kanssa tai on vain tyytymätön terveydentilaansa. On mahdollista kohentaa ajattelulla terveyttään, aivotoimintaansa ja mielentilaansa.

Ajattelun ja kuulo-opin tutkija, tri Caroline Leaf on vuodesta 1985 työskennellyt kognitiivisen neurotieteen alueella ja tehnyt uraauurtavaa työtä neuroplastisuuden tutkijana. Neuroplastisuus tarkoittaa, että muutokset ajattelussa muuttavat todistetusti aivoja ja voivat muuttaa käyttäytymistäkin. Nykyään Leaf tutkii, millä tavalla tieteelliset periaatteet tukevat Raamattua ja päinvastoin

Edellisessä kirjassaan "Kytke aivosi päälle" (Päivä 2015) tri Caroline Leaf osoitti, että ajatuksemme vaikuttavat meihin sekä psyykkisesti että fyysisesti.

.

 

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524758079
ISBN 978-952-475-807-9
Kirjailija Leaf Caroline
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Hartikainen Johanna
Sivumäärä 350
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 1. painos
Kirjastoluokka 17.9
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu