Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Miksi herätys viipyy?

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

Leonard Ravenhill, esittää peräänantamattoman kutsun palata raamatullisen herätyksen periaatteisiin. Hänen seurakunnalle osoittamansa sanoman ydin löytyy tästä kirjasta.
Kpl:
Yksi 1900-luvun merkittävimmistä herätysaiheisia kirjoja kirjoittaneista henkilöistä, Leonard Ravenhill, esittää peräänantamattoman kutsun palata raamatullisen herätyksen periaatteisiin. Hänen seurakunnalle osoittamansa sanoman ydin löytyy tästä kirjasta.

Kauhistuen Uuden testamentin seurakunnan ja nykyseurakunnan välistä eroavuutta hän esittää sanomansa voimakkaasti, pelottomasti ja usein radikaalisti. Kutsu herätykseen on tänään yhtä ajankohtainen kuin lähes viisikymmentä vuotta sitten, jolloin kirja julkaistiin ensimmäisen kerran, ja se on levinnyt yli 350 000 kappaleen painoksena kaikkialle maailmaan.

”Tämä kirja on ääni ylhäältä... [Ravenhill on] Jumalan lähettämä mies, [joka] astui esiin ratkaisevalla historiallisella hetkellä.” A.W. TOZER

LEONARD RAVENHILL syntyi vuonna 1907 Englannissa. Hänestä tuli yksi Englannin eturivin evankelistoista, joka julisti Sanaa väkevästi ja voimakkaasti. Keski-iässä hän muutti perheineen Yhdysvaltoihin, missä jatkoi palvelutyötään. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, mm. Herätysrukous ja Sodomalla ei ollut Raamattua, mutta hänen työnsä päättyi, kun hän vuonna 1994 meni kotiin Herran luo.

Sisältää kysymyksiä yksilöllistä ja ryhmäopiskelua varten.

Ulkoasu:
- 13,5 x 21 cm
- nidottu, pehmeäkantinen 

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789525866186
Kirjailija Leonard Ravenhill
Kustantaja Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 161
Sidonta ei saatavilla
Painos ei saatavilla
Lisätietoa ei saatavilla
Kirjastoluokka ei saatavilla
Ilmestymisvuosi ei saatavilla
Formaatti ei saatavilla
Ennakkotilaustuote (Toimitukset alkavat pvm) ei saatavilla