Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Minä ja minun suuri suuni!

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

22.15 22,15 €

Info

Mitä sanasi saavat aikaan luonnollisessa elämässäsi? Miten oppia puhumaan Jumalan kieltä? Miten katkaista menneisyydessä lausuttujen sanojen kielteinen voima?
Kpl:

Raamatun totuus on , että ihmisellä on kielellään niin elämän kuin kuolemankin voimat. Sydämen uskolla ja suun tunnustuksella pelastutaan, tämä tiedetään. Tähän saakka jokainen kristitty uskoo Raamatun oppia kielen tehosta ja suun tunnustuksen tarpeellisuudesta. Mutta tiesitkö, että suullasi on ajoittain suorastaan oma tahto ja mieli – eikä suinkaan eduksesi? Sinä ja sinun suuri suusi on tarpeellisista tarpeellisin elämän opas osoittamaan, miten juuri sinä voit kouluttaa suusi lausumaan sanoja, jotka rakentavat siltoja voittoelämään. Kysymys ei ole harhauttavasta ns. myönteisen ajattelun voima -opetuksesta.

Kokenut sielunhoitaja, karismaattinen opettaja, kansainvälisen palvelun omistava evankelista ja yli kolmenkymmenen kirjan tekijä JOYCE MEYER tietää, että tulokselliset uskon sanat edellyttävät eheätä alistumista Jumalan Sanan opetukselle hengellisestä vaelluksesta.

Mitä sanasi saavat aikaan luonnollisessa elämässäsi?

Miten oppia puhumaan Jumalan kieltä?

Miten katkaista menneisyydessä lausuttujen sanojen kielteinen voima?

Miten profetoida ja luoda tulevaisuuttasi sanoillasi?

Miten oppia paastoamaan puheessasi ja parantua?

Juoruava ilkeämielinen kieli ja siitä vapautuminen!

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789515852106
ISBN 978-951-585-210-6
Kirjailija Joyce Meyer
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 208
Sidonta nidottu