Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Mistä on kysymys? - Tässä seisomme - luterilaisen uskon ydinkohdat

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

8,90 € 9,90 €

Info

Puoli vuosituhatta on kulunut siitä, kun alkoi Euroopan ja lopulta koko maailman kristillisyyteen vaikuttanut uskonpuhdistus alkoi.
Kpl:

Puoli vuosituhatta on kulunut siitä, kun alkoi Euroopan ja lopulta koko maailman kristillisyyteen vaikuttanut uskonpuhdistus alkoi. Käsissäsi on Kustannus oy Uuden Tien ja Lähetysyhdistys Rauhan Sanan yhdessä julkaisema, teologian ja filosofian tohtori Uuras Saarnivaaran luterilaisten tunnustuskirjojen sitaateista kokoama ajankohtaisen kirjan. Sen alkuperäinen nimi oli “Synti, armo ja uusi elämä”. Kirja on nyt saanut uuden nimen: “Tässä seisomme – luterilaisen uskon ydinkohdat”. "Kirja on tärkeä tienviitta opillisesti sumuisena aikanamme Suomessa. Se osoittaa, miten Luther ja luterilaisten tunnustuskirjojen kirjoittajat
aikoinaan, Raamatun perusteella, uskoivat ja opettivat kristillisen elämän keskeisistä kysymyksistä. Meillä on etuoikeus seistä tässä samassa traditiossa, pitäen edelleen kiinni samasta uskosta. Toivotamme lukijalle juurtumista uskonpuhdistuksen aarteisiin ja sen myötä Jumalan runsasta siunausta."
Leif Nummela, Uuden Tien päätoimittaja
Jukka Paananen, LYRS:n lähetystoimikunnan pj.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Kirjailija Saarnivaara Uuras
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Kirjastoluokka 23.7