Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Mooses - Valtakunta etsii taistelijoita

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

27 27,00 €

Info

Valtakunta etsii taistelijoita -sarjan neljäs osa kertoo suuren kansanjohtajan Mooseksen elämänkerran alusta loppuun.
Kpl:

Valtakunta etsii taistelijoita -sarjan neljäs osa kertoo suuren kansanjohtajan Mooseksen elämänkerran alusta loppuun. Viiden Mooseksen kirjan tapahtumat on punottu yhdeksi, jännittäväksi juoneksi. Jo Mooseksen lapsuus orjaperheessä oli dramaattinen, samoin hänen nuoruutensa Egyptin hovissa. Pikaistuksissa tehdyn tapon jälkeen seurasi neljän vuosikymmenen hiljaiselo erämaassa lammaspaimenena.

Kaikki tämä oli valmistautumista suurta elämäntehtävää varten, kun Herra kutsui vastaan pullikoivan miehen kansansa vapahtajaksi. Seuraavat neljäkymmentä vuotta Mooseksen oli paimennettava kaksimiljoonaista kansaa autiomassa.

Niin, onko maailmassa ollut ketään muuta hengellistä johtajaa, joka olisi joutunut yhtä lujille kuin hän? Montako kertaa oma kansa häntä vastaan kapinoi, vihollisista nyt puhumattakaan! Mooses oli Israelin vapahtajana maailman Vapahtajan ennakkokuva. Hän antoi vuorelta lain – ja niin teki myös Jeesus. Mooses sääsi uhrilait – ja viittasi samalla Jumalan Karitsaan, joka ottaisi kerran pois maailman synnin. Mies joka oli valittanut kielensä kankeutta, piti ennen kuolemaansa koko Raamatun pisimmän puheen. Kuten Jeesus piti jäähyväispuheen. Mooseksen elämänkerta sisältää valtavan lohdutuksen lopun ajan hengellisille johtajille, mutta myös meille rivikristityille. Voimme oppia häneltä uskoa Jumalan suunnitelmaan, hänen johdatukseensa ja hänen kykyynsä toteuttaa kaikki päätöksensä.

Mutta ennen kaikkea voimme oppia Moosekselta ymmärtämään armon evankeliumia yhä syvemmin.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789518888058
ISBN 978-951-888-805-8
Kirjailija Janatuinen Mailis
Kustantaja Perussanoma Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä n. 280
Ilmestymisvuosi 2017
Sidonta sidottu